Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak to nie ma, no teraz to żeś do.jebał jak łysy grzywką... Oczywiście że jest przepływka! Dzisiaj auto odstawiam do gościa który ponoć kuma BMW nowsze.
  • Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Podaj vin ale na 99% nie ma przeplywki tylko czujnik temperatury w tym miejscu. Wymien silniczek valvetronica i zrob adaptacje nowego. Na to wskazywaly bledy!!
Opublikowano
Panowie, przepływomierz jest na 100% nie róbcie ze mnie kretyna! Auto odstawiłem dzisiaj do speca, będzie dłubał od jutra. Też myślę że to serwomotor, ale błąd 2a59 może świadczyć o czujniku wałka mimośrodowego. Zobaczymy.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Podaj 7 ostatnich znakow vin a wszystko bedzie jasne. N42 i n46 wystepowaly i z przeplywomierzem i z czujnikiem temperatury.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zgodnie z katalogiem części zamiennych ten element nazywa się "Rurka czujnika temperatury" i ma nr katalogowy 13 62 7 533 853

pozycja nr 7 - http://www.bmwstore.pl/pl/katalog/diagram/13_1146-tlumik-szmerow-ssaniawklad-filtrahfm/vFT31920

Opublikowano
sorry, ps 03244. Panowie no k u rw a jak Wam mówię że mam przepływkę to ją mam! Skoro wyciągali ją przy mnie, oddali starą a nową zamontowali. Jesteście upośledzeni, drążąc temat przepływki a tym samym brnąc w niepotrzebne gó.w.n.o ? Zamiast mi pomóc ? Macie zespół Downa ?

Tak chcieliśmy ci pomóc, ale po twoich tekstach odnoszę wrażenie, że to auto twojego ojca. P.S jedyną osobą z zespołem downa wydajesz się być ty. Powinieneś być zbanowany przez administratora forum. Żegnaj.

Spolszczenie CCC na PW ;)
Opublikowano
Auto jest moje, zamknąć możecie się Wy skoro nie pomagacie. Ojca niestety nie stać na E90 i jeździ Celicą 1.8 vvti. Widać takie z Was fachowcy bo albo nie posiadacie takich aut z takim silnikiem albo się h*ja znacie. Każecie rozbierać połowę auta po kolei, podmieniać i czarować zamiast powiedzieć co jest nie tak. Mało Wam objawów napisałem ? Zresztą auto jest już u speca. Jak macie tak pomagać to zamykajcie temat. See you.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jakbyś chociaż umiał czytać, to byś wiedział co masz wymienić, pisałem o tym wyżej. Uważam, że to ty jesteś debilem, który nikomu nie jest potrzebny na tym forum. A swoje żale i uwagi do innych wylewaj gdzie indziej. Bo to nie miejsce na to.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.