Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam serdecznie !!! :mrgreen:

wraz z kolegami z klubu pragnę zaprosić wszystkich chętnych na

spotkanie forumowo-klubowe 13.06 w Warszawie o godz. 18:30

- dokładne miejsce do ustalenia - oczekujemy również Waszych propozycji... :wink:

(może "po staremu" LOLEK na polach mokotowskich?)

- sama data również jest do ustalenia, ale tylko jeśli przegłosowana będzie większością... :roll2:

czekamy na zgłoszenia :P :cool2:

Edytowane przez Prezes_

pozdrawiam

Prezes

Moja flota: •Czarna & •eMka & •Kalinka & •Malutka

Opublikowano
Gratuluje pomysłu... 13.06 - wtorek, czyli zakładam, że spot ma być tylko dla miszkańców Warszawy?
Kai
Opublikowano
Gratuluje pomysłu... 13.06 - wtorek, czyli zakładam, że spot ma być tylko dla miszkańców Warszawy?

:think: :think:

a masz ochotę przyjechać ze śląska na kilka godzin do nas??

jeśli tak i jeśli jest więcej takich osób, to możemy sie umówić na sobotę...

Mam prośbę.....

Nie piszcie tu zażaleń... ale konstruktywne, przemyślnane zdania... tak, byśmy mogli się dogadać a nie sprzeczać... :modlitwa: :wink:

pozdrawiam

Prezes

Opublikowano
Hmm może udało by mi się wkońcy wpaść i Was poznać , tyle tylko ze 14 mam dwa kolosy zaliczeniowe :cry2: Ale na jekieś dwie godzinki to bym się wyrwał. A gdzie dokładnie ten spot :?:
Pozdrawiam Grzesiek
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Tradycji niech się stanie zadość :mrgreen: .

Ja się oczywiście na takie spotkanie piszę...

P.S.

A może przesunąć spotkanko na któryś z meczyków MŚ z udziałem naszych wspaniałych grajków reprezentacyjnych hahahaha... :twisted2: .

Pozdrawiam

Rafał F.

Opublikowano

:think: :think:

a masz ochotę przyjechać ze śląska na kilka godzin do nas??

jeśli tak i jeśli jest więcej takich osób, to możemy sie umówić na sobotę...

Powiem szczerze, że pewnie parę osób by się znalazło, gdyby... spot był organizowany w weekend, a informacja była ogłoszona trochę wcześniej. Jeździmy w różne miejsca, przeważnie, jeżeli jest dalej, to dostępny jest nocleg (W-wa Bemowo, Toruń, Tarnów, Skarbimierz itd.) lub chociaż rezerwacja i informacja dla przyjezdnych. Tu na miejscu spotykami się częściej małymi grupami.

Powiem wprost - Wy nazywacie to zlotem klubowym, a my po prostu spotkaniem :) Dlatego rozumiem, że nie zostanie takie coś zorganizowane, bo to byłby spot sprzeczny z Waszymi zasadami. Rozumiem.

Szkoda tylko, że dostałbym pewnie ostrzeżenie, gdybym napisał, co się będzie działo w najbliższą niedzielę na Śląsku. To taka tajemnica Poliszynela :) OK, wracam do działu Mechanika, Elektryka itd.

Pozdrawiam i miłej zabawy...

Kai
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Powiem szczerze, że pewnie parę osób by się znalazło, gdyby... spot był organizowany w weekend, a informacja była ogłoszona trochę wcześniej. Jeździmy w różne miejsca, przeważnie, jeżeli jest dalej, to dostępny jest nocleg (W-wa Bemowo, Toruń, Tarnów, Skarbimierz itd.) lub chociaż rezerwacja i informacja dla przyjezdnych. Tu na miejscu spotykami się częściej małymi grupami.

Powiem wprost - Wy nazywacie to zlotem klubowym, a my po prostu spotkaniem :) Dlatego rozumiem, że nie zostanie takie coś zorganizowane, bo to byłby spot sprzeczny z Waszymi zasadami. Rozumiem.

O Powitaniu Wiosny była informacja długo przed.

A to jest zwykłe spotkanie - czasami ktoś wpadnie na godzinkę, dwie...

W takim przypadku nie ma sensu się targać ze Śląska do W-wy... chyba :wink:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

hmmm... :think:

ciekawa dyskusja sie rozwineła... :mrgreen:

ale do rzeczy... :D

ja potwierdzam... będę... :cool2:

tylko pytanie... gdzie sie spotykamy ? LOLEK ?

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano

TERAZ KONKRETNIE

spotykamy się w LOLKU....

termin.... macie czas do jutra wieczora... decydujcie.. sobota, piatek czy "w tygodniu" - jak wczesniej...

Jezeli większością zdecydujemy, że piątek lub sobota to odpowiednie terminy, to OK, jeśli nie, to widzimy się 13.06 o godz. 18:30.... :roll2:

dziękuję za uwagę...

działajcie ludzie... :twisted2: :mrgreen:

pozdrawiam

Prezes

Opublikowano

UWAGA UWAGA !!!!!

poniewaz termin 13.06 nie wchodzi w gre ze strony LOLKA, to jest rezerwacja na 12.06 - poniedzialek, godz. 18:30.

Rezerwacja na MOJE nazwisko lub haslo: BKPL

:) :) Jesli chcemy ten termin zmienic, to prosze to TU zglaszac.... (na biegu)

pozdrawiam

Prezes

• Członkowie klubu
Opublikowano
Mi pasuje tyle że ja będę około 19.30 i z nowu będę sam konsumpcję poczyniał :( .

Pozdrawiam

Rafał F.

Opublikowano
hehe moze wpdane, ale dobre by bylo zeby byl ktos z podobna beemka do mojej bo chcialem cos posprawdzac:) Albo z silnikiem 2,2 m54 , bedzie ktos taki?
Opublikowano
UWAGA UWAGA !!!!!

poniewaz termin 13.06 nie wchodzi w gre ze strony LOLKA, to jest rezerwacja na 12.06 - poniedzialek, godz. 18:30.

hmmm... :think:

OKI... zrozumiałem... napewno będę... :mrgreen:

spotkanie: 12.06 - poniedzialek, godz. 18:30 :cool2:

pozdrawiam

cosmo :(

• Moderatorzy
Opublikowano
cosmo może podaj numer telefonu do siebie aby nie było sytuacji, że ktoś się pojawi pierwszy raz, nikogo nie zna więc popatrzy po sali i uda się do domu
Opublikowano
zycze powodzenia. jak zwykel przyjada ze 4 beemki :mrgreen:

czy Ty przepraszam jestes uposledzony?? :worried:

to nie jest zlot!!! tylko spot... klubowicze(tu mowa glownie o tych z okolic Wawy i centum) traktuja sie jak kumpli-przyjaciol, dlatego spotykamy sie na dwie, trzy godzinki w wybranym lokalu, tak w lokalu, a nie ogladac samochody.

Ale widze, ze do Ciebie nie dociera(lub sam tego nie przyjmujesz), ze mozna sie spotkac nawet bez beemek.... przykro mi :| z Twojego powodu.... :evil:

pozdrawiam

Prezes

Opublikowano

INFO dla chętnych !!!

siedzimy pod głównym namiotem... gdyby ktos nie mogl nas znalezc...

jeszcze jutro bedzie potwierdzona rezerwacja, ale nie wiem czy dam rade cos napisac na forum w ciagu dnia....

pytajcie kelnerow o rezerwacje dla BMW Klub Polska :cool2:

see U :8)

pozdrawiam

Prezes

Opublikowano
pozdrawiam

cosmo :(

Cos tu dzisiaj nie pasuje ... :D czy :( ?

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png

• Członkowie klubu
Opublikowano

Myślałem że uda mi się dzisiaj z wami spotkać, ale niestety miałem nie miłą niespodziankę po piątkowym meczu... :( .

Pseudokibice mnie nie miło potraktowali, ale naszczęście to małe miasto :nienie: :evil: :twisted: :twisted2: .

Pozdrawiam

Rafał F.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Myślałem że uda mi się dzisiaj z wami spotkać, ale niestety miałem nie miłą niespodziankę po piątkowym meczu... :( .

Pseudokibice mnie nie miło potraktowali, ale naszczęście to małe miasto :nienie: :evil: :twisted: :twisted2: .

Feda!

Mam nadzieję że wszystko oki i nie wyglądasz jak kolega z czasów liceum który wieczorem na przystanku autobusowym został "zaczepiony" przez gości, którym nie podobało się, że jest punkiem?? A tak mniej poważnie..... przyznaj się że kibicowałeś Ekwadorowi i uzewnętrzniłeś swą radość po zwycięstwie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

pozdrawiam

Paweł

• Członkowie klubu
Opublikowano

Feda!

Mam nadzieję że wszystko oki i nie wyglądasz jak kolega z czasów liceum który wieczorem na przystanku autobusowym został "zaczepiony" przez gości, którym nie podobało się, że jest punkiem?? A tak mniej poważnie..... przyznaj się że kibicowałeś Ekwadorowi i uzewnętrzniłeś swą radość po zwycięstwie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Znajomi się śmieją że snajper rurką mnie zdjął :D centaralnie po środku czoła ma zszywaną głowę.

Pozdrawiam

Rafał F.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Znajomi się śmieją że snajper rurką mnie zdjął :D centaralnie po środku czoła ma zszywaną głowę.

Fiu fiu fiu..... wyglądasz jak Grucha w "Chłopaki nie płaczą" ?? :mrgreen:

pozdrawiam

Paweł