Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W swojej E87 mam problem inspekcją hamulcy. Ze dwa miesiące temu wymieniałem komplet tarczy i klocków wraz z czujnikami przód i tył.Zapomniałem skasować tylko w komputerze inspekcji.I niestety teraz świeci mi się na czerwono hamulec ręczny i mam ikone auta na podnośniku.Z menu nie moge tego skasować,wyświetlają mi się same ------ i jak wybieram reset zegarek się kręci ale nic się nie zmienia.Może ktoś coś doradzi?

Mini Cooper S R53 '06 @220 KM

BMW E87 118d '06 @ 163 KM

Opublikowano
hej sluchaj jest tak jak zle zrobisz reset to juz czujnik do kosza tak jest w e90 i e91 jakie mialem. jezeli dobrze to wykonales z apierwszym razem powinno byc ok . nie wiem jak to jest jak sie dlugo trzyma blad jak pisales .
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam

W swojej E87 mam problem inspekcją hamulcy.

Kolego sorry za OT, ale w dopełniaczu liczby mnogiej używamy "hamulców", niż jak podałeś błędnie "hamulcy". Popraw temat. O dalszych błędach nie wspomnę.

Opublikowano
Kolego sprawdź czy nie przetarł ci się kabel od tylnego czujnika klocków . Czasami po wymianie i złym zamocowaniu lubi obcierać o felgę i wtedy czujnik do wymiany