Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To kup i nam powiedz :norty:

Ja bym podchodzil z duzym dystansem do wszstkich ofert z chinskimi napisami, poza tym sprzedajacy ma tylko 63 sprzedane oferty a cena Nest o polowe nizsza niz najtansze oferty w zaufanych sklepach internetowych.

Wyzaluj troche wiecej grosza i kup cos pewnego zeby nie narobic sowie wiecej szkod bo rozne dziwne rzecz dzieja sie po zamontowaniu orginalych chinolkow a kogo w stanach czy chinach chcesz pozniej skarzyc?

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tylko jeśli jest to oryginał to jest ok w co wątpię.

Rzeczywiście cena dwa razy niższa a nawet więcej niż u sprawdzonych sprzedawców.

Opublikowano
Nie chcę robić reklamy, ale od tego lepszy będzie już sernik Bosma. Jak dobrze odszukasz to za 150 zł kupisz parę. Ja ostatnio wymieniłem i świecą ok (kolor 4300k), co do trwałości nie mogę się jeszcze wypowiedzieć.
Opublikowano
przerabiałem ten temat i polecam zakup u autoryzowanego sklepu Philipsa na allegro. Masz pewność, że to oryginał, gwarancję. Teraz podrabiają już nawet opakowania także 80% żarników na allegro to podróbki, które mają gorszą żywotność, potrafią świecić pod różnymi kątami, czytałem też gdzieś, że potrafią spalać przetwornice. Nie ma co przepłacać to zakup na dłuższy czas :wink:
Opublikowano
Co do jakości to nawet w oryginałach bym się martwił ze względu na to, że teraz praktycznie wszystko robią w chinach a markują w innych krajach twierdząc, że produkowane jest tylko i wyłącznie u nich.... Niestety wiem coś o tym bo jestem firmą handlową i sam wysyłam zapytania do chin na różne narzędzia i zrobią Wam wszystko w każdym opakowaniu blokuje ich tylko Wasza wyobraźnia.... Czasem zwykłe chińskie produkty są lepsze niż chińskie markowane kosztujące x5 . Niestety realia życia są teraz straszne.
Obecnie BMW E36 Compact 96r M43B16 -> M50B25 <- w dążeniu do ideału
  • 2 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To miłej jazdy w deszcz... Strasznie oslepiaja i nie rozumiem czemu ta barwa została wogóle dopuszczona :duh:

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Jeździłem w deszczu i jest super lepiej niż na 4300k. I nie oslepiaja sprawdzałem. Mogą oslepiac każde gdy są nie ustawione lampy.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie miałem na myśli że Ciebie oslepiaja tylko innych. Jeżdżę dużo w nocy i wszyscy z białymi xenonami lub Led dają strasznie po oczach w deszcz.

To ze widzisz teraz lepiej w deszcz jest zapewne spowodowane tym że stare xenony już się wypalały.

Białe światło jest dużo bardziej reflektowane niż np. 4500k

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!