Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam`

kupiłem jak narazie "szczęśliwie" E90 ale mam problem z odstającymi zaślepkami przeglądając forum próbowałem wszystkiego co koledzy pisali niestety nadal zoonk !

mam prośbę bo już sam nie wiem zaślepki nie są oryginalne jakaś kitajska sprawa czy mógłby ktoś zmierzyć wysokość zaślepki bo może Chińczycy mają jakaś chybioną miarę,chodzi mi o wymiar z URLtutaj

drugie pytanie bo wygooglowałem że są zaślepki mpakiet i zwykłe czym one się róznią ?

http://www.fotosik.pl/zdjecie/079be792469d1ba8

niechcę w ciemno zamawiać tego więc bardzo proszę o pomoc

z poważaniem Witek !

Opublikowano
Mpakietowe są grubsze trochę większe i masywniej wyglądają. U mnie przy zmienię zderzaka i zaślepek na m pakiet nie chowają sie do końca co mnie denerwuje.
Opublikowano
Całe auto jest 100% oryginalne. W moim przypadku podejrzewam ze jest to problem regulacji
Opublikowano (edytowane)

Polecam sprawdzic siłownik spryskiwacza.

Nastepnie sprawdzic zaslepke od wewnetrznej strony, co za tym idzie wyjac cały spryskiwacz i dokonac ogledzin dlaczego tak sie dzieje. Czasami wina lezy w błahych detalach.

Edytowane przez DarekBMWe90
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Można także założyć ciaśniej sprężynkę trzymającą dekielek.
Opublikowano
Polecam sprawdzic siłownik spryskiwacza.

Nastepnie sprawdzic zaslepke od wewnetrznej strony, co za tym idzie wyjac cały spryskiwacz i dokonac ogledzin dlaczego tak sie dzieje. Czasami wina lezy w błahych detalach.

spryskiwacz był wyciągany kilka razy ma regulację jest już maksymalnie krótki a nadal zaślepki odstają od zderzaka i mnie to dość irytuje ;/

kolego @pikopiko@ o jakiej sprężynce mówisz ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
O sprężynce łączącej spryskiwacz z zaślepką.