Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem, natomiast w sumie mi to nie przeszkadza. Może jeszcze coś się uda urwać przy oględzinach.

Samochod wyglada na pewny, VIN podany, zgoda na spr w ASO, opis też OK, a nie "Igiełka i 200% bezypadek":)

Opublikowano

A moze jest jakis specjalista z okolic Warszawy, ktory moze ze mna podjechac i obejrzec auto? Warunki współpracy do ustalenia:)

Ponizej wiecej info od Wlasciciela:

Podobno na dwumas i turbo sa dokumenty.

Co myslicie?

"To jest ten sam samochód, oczywiście ma Pan rację. Został on wystawiony przez plac leasingowy do sprzedaży. Miałem auto zamienić na inne jednak nie doczekaliśmy się zamówionego, konkretnego modelu. Była to cena do zamiany. Sam wyceniam samochód na 34 900 zł (do negocjacji). Samochód użytkuję od maja 2014 roku. Większość informacji jest zawarta w opisie. Sprzęgło jest w stanie idealnym (a dwumasa była wymieniona). Po weryfikacji oraz ocenie stanu Turbo stwierdzam, że była wymieniona. Samochód od wymiany do wymiany oleju jeździ bez dolewki oleju (od ostatniej wymiany zrobione około 1000 km). W samochodzie były lakierowane drzwi kierowcy (wgniotka od słupka parkingowego) - poprzedni właściciel otwierając drzwi je uszkodził (w załączeniu zdjęcie). W chwili obecnej uważam, że w samochodzie są do wymiany tuleje pływające w tylnym zawieszeniu (2 sztuko) - częsty objaw w e91 oraz e60 touring. Tuleje Lemforder już kupione, leżą w samochodzie. Szczerze polecam samochód. Dość mocno obcuję z motoryzacją na co dzień i znam się na samochodach. Wiem co to znaczy samochód sprowadzany z "przebiegiem 90 000 km", w cenie niższej w Polsce niż Niemczech (z którch defacto został sprowadzony). Samochód jest używany, ma kilka drobnych rysek, małych wgniotek parkingowych od drzwi innych samochodów. W chwili obecnej samochód użytkuję na co dzień. Nie mam wielkiej, pilnej potrzeby jego sprzedaży. Przed zakupem oglądałem wiele "sprowadzanych" rodzynków i znam wartość swojego samochodu. Zapraszam Pana na spotkanie w celu obejrzenia samochodu"

• 5 miesięcy temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak oglądałem z kolegą "pdt" - jednym słowem dupy nie urywał, kolega pdt kupił inny i jest raczej zadowolony z wyboru...