Skocz do zawartości

E46 328Ci Tarnów WBABM51080JH25803

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, od jakiegoś czasu poszukuje E46 w dobrym stanie. To jest drugie auto w domu, hobbystyczne, raczej z zamiłowania do marki niż z realnej potrzeby, więc nie jestem przywiązany do żadnej konkretnej wersji silnikowej, w grę wchodzi nadwozie sedan / coupe i silnik bezwzględnie benzynowy z mocą nie mniejszą niż 140KM bez gazu.

Znalazłem teoretycznie ciekawy egzemplarz w okolicach Tarnowa. Cena jest wysoka (auto do opłat), moim zdaniem za tyle nie pójdzie, ale auto jest warte tyle i ktoś będzie skłonny zapłacić...

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-328-topasbalu-bogate-wyposazenie-ID6yaH3W.html

Jestem z Warszawy, a już nie jedną wycieczkę po "perełkę" mam za sobą, więc nie spieszę jechać. VIN auta WBABM51080JH25803. Wyposażenie zgadza się ze zdekodowanymi danymi. Pomarańczowe lampy rzecz gustu, jestem zwolennikiem klasycznej motoryzacji, więc dla mnie akurat na plus. Auto nie ma książki serwisowej, w systemie BMW widnieje tylko jeden wpis z 2001 roku przy przebiegu około 13k związany z kampanią naprawczą drzwi.

Ktoś z Was oglądał to auto, macie jakieś swoje przemyślenia, obserwacje, coś ciekawego widać doświadczonym okiem na zdjęciach? Będę wdzięczny za wszystkie informacje.

Edytowane przez moturem

zmien nazwe tematu na zgodną z regulaminem

Czy chodziło o "'99" i użycie "BMW"? W regulaminie znalazłem tylko, że "tytuł musi jednoznacznie i jak najdokładniej naprowadzać na treść oraz model samochodu, o którym mowa." i wydawało mi się, że mój tytuł spełniał to kryterium, ale to był pierwszy post, także mam nadzieję, że już się poprawiłem. :D Jeśli nie proszę o doprecyzowanie.

• Zasłużeni forumowicze
Jakby miała te 105kkm to raczej za tania..wg mnie 328ci w fym kolorze, z takim wnętrzem jest jak najbardziej warta tej ceny. Gdybym chciał kupić jechałbym już.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

to jest Tarnow, wiec przygotuj sie na powypadkowosc auta i/lub cofniety licznik.

mieszkalem wiele lat w tym rejonie i ciagna padliny z belgii, francji i wloch.

jesli to auto ma oryginalny przebieg i jest bezwypadkowe to bedzie cud :mrgreen:

to jest Tarnow, wiec przygotuj sie na powypadkowosc auta i/lub cofniety licznik.

mieszkalem wiele lat w tym rejonie i ciagna padliny z belgii, francji i wloch.

jesli to auto ma oryginalny przebieg i jest bezwypadkowe to bedzie cud :mrgreen:

Wiesz, ja mam wrażenie, że "Mirki" i "Janusze" występują stadnie w wielu regionach. Radom, Siedlce, Grójec, Leszno, Szczecin, pewnie można by wskazać na mapie każdą część Polski. A mimo to, trafiają się dobre auta, natomiast najczęściej szuka się ich długo i płaci się sporo więcej niż za podobne parametrami inne egzemplarze. Mam takie swoje doświadczenia, całkiem sporo, po ostatnich po auto wybrałem się do salonu…