Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zdjęcia pokazują tyle ile sprzedawca chce pokazać. Ewentualnie jest przekonany, że posiada perełkę i zejdzie ona na pniu, więc jakiekolwiek zdjęcia są zbędne.
Opublikowano (edytowane)
Chciałem więcej zdjęc dostałem, ale w jakości 0,3mpx z których nic i tak nie widać, do zrobienia są tylne nadkola troche lipa bo silnik w coupe mi odpowiada + automat :) postaram sie wrzuić pare zdjęć co mi wyslal Edytowane przez Mat91
Opublikowano (edytowane)
Ale te tylne lampy to jakaś porażka oryginalne są po prostu najlepsze nie do poprawienia , ale ludzie myślą , że mogą lepiej ;/ oraz wydech który jak bym miał montować taki jak ten co tutaj na zdjęciach to wolałbym zostawić oryginalną zakrzywioną dwu rurkę. Najlepsza jest ta siatka z biedronki w tle na tych fotkach co dodałeś :D Edytowane przez Bartek1982Sce
Opublikowano
Ale te tylne lampy to jakaś porażka oryginalne są po prostu najlepsze nie do poprawienia , ale ludzie myślą , że mogą lepiej ;/ oraz wydech który jak bym miał montować taki jak ten co tutaj na zdjęciach to wolałbym zostawić oryginalną zakrzywioną dwu rurkę. Najlepsza jest ta siatka z biedronki w tle na tych fotkach co dodałeś :D

O lampach wspominał że chciał fabryczne kupić i założyć. ciekawi mnie to auto jak na żywo wygląda, lampa czy sciagniecie folii z przyciemnionych szyb to nie problem, siatka ze stonki nie istotna :) skupmy sie na aucie :D