Skocz do zawartości

e46 M3 WBSBL93462JR15508 Żyrardów

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś tu ma kompleks "niutków" :mrgreen:

Co z tego ze jakiś kopciuch po modach wyprzedzi na prostej drugie auto nie dlubane... Do pierwszego do hamowania gdzie ten ciężki diesel ze słabymi hamulcami zrobi to kilkadziesiąt m wcześniej i będzie musiał hamować do o wiele mniejszej prędkości po zaliczy dach lub bandę gdyby wchodził w zakręt z prędkością co m3...

blade1984 rozumiem że irytuje cie na co dzien klekot 4 garnków w twoim 320D, to że to auto nie jedzie i chciałoby się 335d no ale cóż takie sobie kupiłeś i nic na to nie poradzę :)

Wyobraź sobie że mnie nie irytuje i był to w pełni świadomy wybór. Dodatkowo nie chciało by się bo takiego auta bo takiego nie potrzebuje zwłaszcza że 80% mojej jazdy to miasto.

Zresztą to mój ostatni diesel, następna będzie turbo benzyna.

Edytowane przez Blade1984

ładne M3/M5 zachowane w odpowiednim stanie bedzie zyskiwac z czasem na wartosci, a tracic juz nie bedzie. Zobaczcie dzis na ceny ładnych M3 e30, M5 e34. Nawet brzydkie stylistycznie i mało szanowane na rynku M3 e36, przez lata odsądzane od czci i wiary, jesli jest w super stanie, to trzyma cene niemiłosiernie.

A e90 nawet z najmocniejszym dieslem pod maską? Za pare lat bedzie w cenie dzisiejszych e46/e39 z topowymi dieslami. W zaleznosci od stanu 10-15 tys zł :)

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...

• Zasłużeni forumowicze
Dokładnie jak napisałeś. M3/M5 zachowane w oryginale, w doskonałej kondycji tylko zyskuje na wartości. Poza tym M3/M5 to sportowe auto do jazdy na codzień. Seryjny diesel zawsze pozostanie dieslem, niezależnie od tego ile "koniów" wyciągnie z silnika.

• 3 miesiące temu...
  • Moderatorzy

Osobiscie znam wlasciciela tego auta i znam jego historie.

Auto nie bylo walone tylko mialo stluczke delikatna - ale to juz wiecie.

Autkiem kolega smigal na TPTD wiec ciezko mi mowic ze to trup. Kolega dba o to auto i nie Oszczedza na nim.

Watek zostawiam chociaz bardzo duzo postow nadaje sie do skasowania bo to bzdury albo rozkminy filozoficzne niezwiazane z tym egzemplarzem. Nie chce zeby ktos pomyslal ze wlasciciel ma cos do ukrycia wiec nic nie kasuje :).

Jak ktos chce to mogę wypytac cos wiecej. Zapraszam na priv.