Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Czy ktoś wie czy osprzęt z lampy xenon dynamic pre lci będzie pasował do lampy lci tj. Przetwornice i zarniki ? Chciałbym się też dowiedzieć czy lci będą działały poprawnie na module lm1?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Po lifcie jest D1S przed liftem D2S

Listę wszystkich żarówek masz w tym watku:

viewtopic.php?f=73&t=270332

Na początku działu E60 E61

Co do LM1 myślę że nie bo w pre LCI są trochę inne lampy ale pewny nie jestem.

Ps. Właśnie sobie cos przypomniałem.

Lista też już jest poprawiona

Do 03/2005 D2S

od 03/2005 D1S

Najlepiej wyjąć i sprawdzić przed zakupem. Nawet jeśli na lampie jest napisane D2S może siedzieć D1S w środku

Wiedz na chybil trafił dostaniesz D1S :mrgreen:

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Czyli reasumując potrzebuje kompletne lampy lci wraz z zarnikami i przetwornicami oraz moduł lm2
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

W d1s przetwornica jest zintegrowana z żarnikiem

Co do reszty to nie wiem co chcesz zrobić.

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Kupiłem auto w usa i mam lampy do wymiany i nie mogę się zdecydować czy wymienić na lift plus lm2 czy kupić lampy pre lci
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To teraz sprawa wygląda jaśniej :D

Kupując przedliftowe światła nie będziesz musiał wymieniać modułu świateł na LM1. Pewnie będzie trzeba coś przekodowac albo kable we wtyczce zmienić ale to byś musiał szukać tematów gdzie ludzie doposazali światła z LCI czy są jakieś różnice.

Ja osobiście kupował bym światła poliftowe, ładne Ringi z możliwością korzystania z świateł dziennych No i nie będziesz mieć żadnych problemów że zmiana.

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
No i chyba namowiles :handshake: problem tylko, że jak będę chciał wrócić do USA gdzie mieszkałem ostatnimi czasy będę musiał BMW sprzedać a to dziwnie auto pre lci tylko przednie lampy lci. No Ale się będę martwił jak. Będę sprzedawał
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A to masz pre LCI :duh:

Który rocznik kolego a najlepiej data produkcji bo może masz lm2 a może nie a jak kodowanie dziennych w lm1 wygląda nie wiem.

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Maj 2005 więc lm1. Trzeba będZie moduł i lampy które rzeczywiście dużo lepiej niż pre lci wyglądają
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Lampy przednie LCI współpracują z LM1. Jedynie to trzeba zakodować żeby swiatla długie byly tylko z bixenonu a nie z tej soczewki obok. Minus tego taki ze nie ma "mrugania" swiatlami gdy jedzie sie na ringach. A gdy tego nie wykodujemy to mamy mruganie lecz soczewki sie przytopią od jazdy na długich albo od jeżdżenia z tym jako dzienne ( u mnie tak sie stalo ale za poprzedniego właściciela). Ja tak jeżdżę od ponad roku ale juz sie zaopatrzylem w LM2. Ps. Będę miał na sprzedaż przetwornice do tylnich lamp LCI aby te wspolpracowaly z LM1 ;) tylko.... Zaloze najpierw ten model LM2 xd

E60 535xd+++ + 8hp70x

Individual project by mnichu