Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam zakupilem auto od polskiego handlarza. zaplaciłem za nie 13,800 dostalem 19 felgi na prawie nowych kolach,

silnik 4.4 m62 286km,i tak mysle co o nim sądzicie :)? silnik wydaje sie byc zdrowy,tylko samochod bez blach wszystko trzeba porobic to licze koszta ok 2-2,5k

tutaj link do olx :)

czekam na wasze pytania,sugestie,krytyke,porady ;)

Edytowane przez jankosasa
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ciekawe czy da ci chociaż buzi jak cię już wy.....a ?

Ale jak tam wolisz.

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Opublikowano
Co zrobić. ? A co to za pytanie jak juz kupiłeś auto... Możesz wymienić olej w skrzyni i silniku oraz filtry. To tyle co możesz zrobić i oby to nie była wtopa bo jak tak to handlarz powie ze wcale od niego tego auta nie kupiłeś tylko od Niemca :mrgreen:
Opublikowano
tak,moze handlarz jakos z niemcem sie dogadal nie wiem

Chyba z turasem. Ogromnie tanie to 540i jak na niemca. Albo przebieg ogromny albo coś było uszkodzone. Skrzynia blacha itd

Opublikowano

cała malowana byla,bez szpachli to wiem na bank ale jest pięknie pomalowana dlatego ją wziełem,wydaje mi sie ,ze lepiej dobrze na nowo pomalowana niz,oryginalny lakier

260k przebiegu i mysle ze faktycznie oryginalny bo w srodku zadbana

Opublikowano

Nic.

Widzę że nie chcesz odp na wszystkie pytania.

Pamiętaj ze jak auto ładnie wygląda po malowaniu to nie znaczy ze jest to dobrze zrobione. Równie po zimie może odejść cały lakier. Nie mam pojęcia jak to oceniłeś.

Opublikowano

nie no widac,kiedy autko jest ładnie pomalowane a kiedy nie,barankow nie ma, a moze i to oryginalny lakier -pomiar miernikiem 160-200

dzwoniłem przed chwila do niego,spiszemy w razie co umowe z nim

Opublikowano
gadał ze było prawe nadkole malowane,wzielem je miernikiem 170 tak jak reszta auta,ale bylo na bank malowane bo gdzie z 99 roku samochód bez ryski zadnej :D
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.