Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

http://olx.pl/oferta/bmw-seria-3-bmw-e46-318ci-lifestyle-edition-2005-serwisowana-w-aso-CID5-IDbspv9.html#49eb6dc365

Vehicle information:

VIN: WBABX91000PN77817

Type code: BX91

Model: 318CI (EUR)

E-F-R series: E46 2FL

Series: 3

Type: COUPE

Steering: LL

Doors: 2

Engine: N46

Displacement: 2.00

Power: 110 (149 hp)

Drive: HECK

Transmission: MEC

Paint code: A08 - SILBERGRAU METALLIC

Upholstery code: GBAT - STOFF/LEDER FINO

Prod.date: 2005-09-20

S1CA SELECTION COP RELEVANT VEHICLES

S2CA BMW LA wheel, star spoke 119

S4AC Fine wood trim Poplar woodgrain

P7RM Light technology package

S8SP Control unit COP

S9AA Outer skin protection

S210 Dynamic stability control

S226 Sports suspension settings

S249 Multifunction f steering wheel

S251 Runflat indicator

S320 Deleted, model lettering

S403 Glass roof, electrical

S423 Floor mats, velours

S428 Warning triangle and first aid kit

S431 Interior rear-view mirror with auto dip

S464 Ski bag

S473 Armrest front

S481 Sports seat

S493 Storage compartment package

S494 Seat heating driver/passenger

S495 3-point belt head restr'nt,rear middle

S502 Headlight cleaning system

S508 Park Distance Control (PDC)

S520 Fog lights

S521 Rain sensor

S522 Xenon Light

S524 Adaptive Headlights

S534 Automatic air conditioning

S548 Kilometre speedo

S550 On-board computer

S650 CD player

S661 Radio BMW Business (C43)

S672 CD changer for 6 CDs

S710 M leather steering wheel

S722 Lifestyle Edition

S785 White direction indicator lights

L801 NATIONAL VERSION GERMANY

S851 Language version German

S863 Dealer List Europe

S879 Operating instructions German

P972 Comfort package

Opublikowano

Fajne i ladne auto. Mysle ze gosc pisze prawde. Natomiast i tak nie dalbym tyle za Coupete z najslabszym silnikiem ale jesli ktos nie potrzebuje mocy to aukcja sadze dla niego. Według mnie na fotach na 1 rzut oka wszystko ok. Widac ze zadbana.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

ENJOY THE RIDE
Opublikowano
Auto dla osoby rozsądnej dla której liczy się stan auta , a nie patrzenie na silnik i i byle kupić jak najtaniej , oferta wydaje się być atrakcyjna jeżeli wszyto to co piszę sprzedający jest prawdą to jest normalna cena , nie jest to auto dla cebulaczków i januszy którzy takie modele szukają za 15 tyś zł. Moim zdaniem warto się zainteresować tym autem tym bardziej , że jest to końcówka produkcji.
Opublikowano

Rafala akurat przy tym przebiegu kierownica wlasnie wyglada juz na mocno wyeksploatowana. Ja pierwszy raz obszywalem swoja gdy na zegarze mialem 190 tys. Mialem 318 Ci przed liftem a tam skora byla lepsza na kierze niz ta w polifcie. To nie jest auto z salonu.

ENJOY THE RIDE
Opublikowano
A kierownice pies pogryzł przy tym przebiegu.

Akurat tutaj się mylisz nie do końca przebieg odgrywa główną rolę do stanu kierownicy , a tym bardziej że już jest to auto 10 letnie więc stan materiału nie jest już tak wytrzymały jak w aucie 2-3 letnim gdzie mógłbyś walnąć 200 tyś w pierwsze pięć lat i nie mieć ani trochę zużycia. Uwierz że nawet przy 100 tyś kierownica potrafi wyglądać gorzej wystarczy , że auto będzie stało często w słońcu , komuś będą nadmiernie się pociły dłonie i już stan kierownicy będzie tragiczny.

Opublikowano

Wy się mylicie rok auta nie ma nic wspólnego z trwałością.

Miałem auta stare i nowsze z przebiegami 150/400tyś.km i w żadnej nie miałem tak szczochranej kierownicy :mrgreen:

Nawet w 25 letnim mercu miałem nie zniszczoną kierownicę.

Wiem,że po mieście można zniszczyć kierownicę,ale nie przy tak małym przebiegu.

Tak sygnety pocące się łapy i obcasy prostytutek wmawiajcie sobie takie pierdoły.

Tyle ode mnie bez odbioru.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Uwierz że nawet przy 100 tyś kierownica potrafi wyglądać gorzej wystarczy , że auto będzie stało często w słońcu , komuś będą nadmiernie się pociły dłonie i już stan kierownicy będzie tragiczny.

Masz rację ale wtedy będzie widać, że inne elementy auta są również zniszczone. Nie ograniczy się to tylko do kierownicy. Skoro ma spocone łapy to widać to również na lewarku, czy elementach skórzanej tapicerki. Dopiero ogląd całości może dać jakieś wnioski.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wy się mylicie rok auta nie ma nic wspólnego z trwałością.

Miałem auta stare i nowsze z przebiegami 150/400tyś.km i w żadnej nie miałem tak szczochranej kierownicy :mrgreen:

Nawet w 25 letnim mercu miałem nie zniszczoną kierownicę.

Wiem,że po mieście można zniszczyć kierownicę,ale nie przy tak małym przebiegu.

Tak sygnety pocące się łapy i obcasy prostytutek wmawiajcie sobie takie pierdoły.

Tyle ode mnie bez odbioru.

Sam wypisujesz takie pierdoły.

W mojej byłej E39 kobita właścicielka miała na kciuku pierścionek i zjechała kierę przy przebiegu 140tkm od wewnątrz,porozcinała nici.

A co do "bez odbioru" to jesteś fanem Czterech Pancernych? :norty:

Opublikowano

Głupoty piszs kolo. Poza tym wnętrze jest nie zniszczone. A kierat 10 letni poprostu juz wyglada na zmeczony. Po co pisac takie rzeczy bez potwierdzenia i zakladac ze cofany. Jeszcze pierdoli ze 25 letni Merc mial nie zniszczona no litosci.... Moze mial jak przed kupnem go ktos ja wymienil. Lol

ENJOY THE RIDE
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Żebyś wiedział..widziałem kilku takich ostatnio, np. właśnie w MB W124 i X3 :8)

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
w moim aucie od początku jeździła kobieta dokładnie włoszka i kiera i gałka wygląda na 400000km a auto ma 215000
Opublikowano
W życiu bym nie dał za takie auto więcej niż 25000zl. Ja wiem że stan, że salon Polska ale ludzie, to jest 10letnie e46 w najsłabszym silniku, żaden rarytas....Do założyciela tematu, rzuć okiem na zachód. Nawet bez znajomości bez problemu znajdziesz coś uczciwego za 5-6tys.euro.
Opublikowano
Dzięki za odzew, auto wygląda fajnie ale cena zaporowa jak za egzemplarz z tym silnikiem, co potwierdzają komentarze, więc uznałem, że to jeszcze nie ten.