Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam czy orientuje się ktoś gdzie w Kielcach jest zakład który wyważa,doważa koła na maszynie hunter? bo w necie nie ma nic jedynie Kraków
Opublikowano
Auto na klocki i koła wyślij kurierem do wyważenia ;-)

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano

Nie lepiej kupić nowe felgi lub opony w zależności co tam masz krzywe? Bez sensu jest dla mnie kombinowanie jeżdżenie nie wiadomo gdzie lub dowazac na aucie tylko dla tego że ma się uszkodzone elementy koła...

Dobry zakład wystarczy. U mnie w dobrym zakładzie przed wywazeniem myją koła dopiero dają na maszynę... Od 0-240 kolo 17" zero jakichkolwiek drgań a raz miałem problemy z trzesaca się cała buda.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Masakra kasa za przyklejenie odważników do felgi:( Dwa razy w roku wyważanie i 500 zł poszło. Ja jeżdżę zawsze do tego samego wulkanizatora, na którym się jeszcze nigdy nie zawiodłem. Nie ma drgań w pełnym zakresie prędkości i za 17'' płacę 60 zł za komplet, a nie za sztukę:) Popytaj po znajomych, którzy są zadowoleni po wymianie i tam jedź.
Opublikowano
Cos masz krzywe i chcesz dowazac kola jak w F1... wez wkoncu uporzadkuj te opony, wyprostuj felgi i wywaz to jak trzeba, bo kolejny temat zakladasz o tym samym...
Kompletuje m pakiet z przodu sedan... moze jakos pomozesz?