Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mógłby ktoś ocenić to auto? Jutro mam zamiar jechać oglądać i nie chciałbym jechać na marne. Facet zgadza się na sprawdzenie auta w stacji diagnostycznej. Ostatni wpis w książce serwisowej 10.2011 przy 146 tys km. Teraz ma lekko ponad 200, czyli tak jakby się zgadzał przebieg. Mówił, ze zawieszenie dobrze pracuje nić nie słychać, silnik to samo. Mówił, że któreś drzwi były chyba malowane, ale reszta ok, żadnej szpachli. Podałem wam vin, więc może ktoś zorientowany się wypowie? :)
Opublikowano
========================================

Vehicle information

========================================

VIN: WBABN11040JV55992

Type code: BN11

Model: 320CI (EUR)

E-F-R series: E46 2

Series: 3

Type: COUPE

Steering: LL

Doors: 2

Engine: M54

Displacement: 2.20

Power: 125 (170 hp)

Drive: HECK

Transmission: MECH

Paint code: 364 - TOPASBLAU METALLIC

Upholstery code: E4AT - STOFF FLACHGEWEB

Prod.date: 2002-05-21

S167 EU4 exhaust emissions standard

S210 Dynamic stability control III

S255 Sports leather steering wheel

S295 BMW LA wheel, star spoke 96

S354 Green windscreen, green shade band

S423 Floor mats, velours

S428 Warning triangle and first aid kit

S441 Smoker package

S473 Armrest front

S481 Sports seat

S520 Fog lights

S530 Air conditioning

S548 Kilometre speedo

S550 On-board computer

S661 Radio BMW Business (C43)

S672 CD changer for 6 CDs

L801 NATIONAL VERSION GERMANY

S832 Battery in luggage compartment

S851 Language version German

S863 Dealer List Europe

S879 Operating instructions German

Opublikowano
Opis auta zgadza się z vinem z tego co widze, oprócz roku produkcji. Pewnie typowa zagrywka handlarza, ROK MODELOWY i jeden do góry :)
Opublikowano
Tak, też na to zwróciłem uwage, ale ma niby tą książke prowadzoną do 2011 więc, nagle by były właściciel zaczął robić rocznie 2 razy tyle kilometrów? Niech będzie kręcony chociażby z tych 250k to i tak tragedii nie ma.
Opublikowano

http://allepomocnik-hosting.gcsoft.pl/users/anonymous_s4/2015-08/12/2015-08-12_09;10;26/19.JPG

Odnoszę wrażenie, że na tym zdjęciu kierownica jest pomalowana w Photoshopie, w sensie tam gdzie byłaby wytarta jest zamalowana kolorem...może się myle ale takie mam odczucie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Żebyś miał świadomość te "pół-skóry" koło skóry nie leżały, to jest cerata i ogólnie słabo wygląda po tylu latach i takim przebiegu, ale tu akurat jest podejrzliwie ładna :8)

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
To nawet nie wiedziałem, że to nie są skóry. Możliwe ze jest podpisywania. Zobaczymy jutro jak to wygląda na żywo. Jak coś zdam relacje ☺
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No ale co się dziwicie że ulep, skoro cena, mimo wysokiej akcyzy, śmieszna.
Opublikowano
A więc jestem właśnie po oględzinach. Listra chrom na szybie z lewej strony nie przylega tak jak powinna. Prawy przedni błotnik malowany, na tylnim lewym wychodzi purchel. Na tylnym zderzaku jest lekko przytarte w jednym miejscu. Lewy tylni błotnik też był malowany. Podjechałem na stacje kontroli pojazdów, co sie okazało panowie sie znają jak łyse konie, pan z obsługi zbadał samochod i stwierdził, że jest wszystko ok. Dopiero ja zauważyłem, że cieknie ze skrzyni biegów i przewody hamulcowe są do wymiany, a pan na to"faktycznie". To samo było po badaniu czujnikiem lakieru, omijał wszystkie ważne miejsca tj jak błotniki i maska :) Nic mu niby nie wykazało że lewy tylni błotnik był malowany, dopiero jak mu pow to sprawdzil jeszcze raz i ponownie było"faktycznie coś tu było malowane". Nie polecam tego handlarza ani tej stacji kontroli pojazdów. Auto niby z Radomia, lecz było z miejsowości Jedlnia Letnisko koło Radomia. Więc ostrzegam, idą tam wałki aż miło :) Szukam dalej.