Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozni sie drobnymi szczegolami ale glowne wymiary sa takie same wiec bedzie mozna je zamontowac zamiennie bez zadnych problemow.

FAURECIA jest producentem OEM.

Belka tez jest taka sama.

MADE IN PRL
Opublikowano

To znaczy ze trzeba bedzie byc moze zrobic otwory na pozostaly osprzet ktory sie czasem dokreca do kompozytu wzmocnienia.

Nie jest to jednak regula bo wystepuje w zaleznosci od rodzaju silnika w bmw 1.

MADE IN PRL
Opublikowano
Wzmocnienie przód lift jak widzę na zdjęciach ma dodatkowe otwory do których mocowane są elementy dolnego nawiewu. W przedlifcie inaczej są montowane i pewnie dlatego nie ma tych otworów. Mam wzmocnienie przedlift wraz z plastikami od wlotu dolnego powietrza, czy będzie pasowało ze zderzakiem (poliftowym) ? Czy jest jakiś ślizg na błotniku przednim przy łączeniu ze zderzakiem przednim?
Opublikowano
No tak, ale czy wzmocnienie przedlift wraz z kanałami wlotowymi będzie pasowało pod zderzak polift?! Wiadomo, że kanały powietrza są inaczej mocowane do wzmocnienia w wersji przed i po lifcie.
Opublikowano

Kolego kup sobie wzmocnienie polift i bedziesz mial jak w oryginale.

Jest tego szrotu cale mnostwo wiec mozna wybierac swobodnie na alledrogo.

Jak nie potrafisz samodzielnie przypasowac przedlifta do polifta to bedzie to najlepsze rozwiazanie.

MADE IN PRL
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Do mojego e87 (przedlift) założyłem przedni zderzak z polifta, bo mi się taki bardziej podobał, ale i też przypadek to sprawił. :D

Tylko mi wloty (kanały) powietrza na tarcze hamulcowe nie pasowały. Muszę dokupić odpowiednie. Myślę, że też będzie plug & play.

Konie mechaniczne w skrócie - KM

Myślałeś kiedy by zostać dawcą szpiku kostnego? To nie boli.

http://www.dkms.pl/dawca/rejestracja/index.html

Nie zwracajcie uwagi na mego nicka, najczęściej mąż się wypowiada.