Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie miałem czasu dzialać przy aucie ,musiałem pracować, co zauwazyłem to po odpaleniu kilka sekund wszystko działa jak powinno. generalnie nie działa , tempomat, wskazówka chwilowego spalania, poziom paliwa, obrotomierz. postaram sie ruszyc inpę i może będą jakieś błędy, oczywiście zastosuję Twoje porady.
Opublikowano
jak pamiętam to "I300" coś poczytałem i wyszło mi ,że zainstaluje ją chyba jeszcze raz ale nie będę wrzucał spolszczenia bo chyba z tym jest problem mam inpa 5,02 a spolszczenie dostałem na cd z kablem (na płycie ze sterownikami.
Opublikowano
Witaj, no to dzisiaj już całkeim zamieszałem, próbowałem walczyć z inpą i troszkę z nerwów a właściwie z niewiedzy zresetowałem coś wchodząc przez nadwozie i auto nie opdpala. Normalnie z deszczu pod rynne, coś czuję że ta nauka będzie mnie sporo kosztować. pozdr
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ściągnij nowe pliki do NCS-a albo zainstaluj nowsza wersje.

Prawdopodobnie masz wyższa wersje softu niż pliki w ncs-ie i dla tego narobił się bałagan.

Później zakodować pustego mana i powinno pomóc. Powodzenia

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Zapomniałem napisać że auto ogarnięte, dzięki wielkie speed za wsparcie, H7 ładnie wspomagają światła drogowe ale faktycznie asystent świateł szaleje ,bo odbiera odbicie swiatła od znaków.

Temat generalnie do zamknięcia.