Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Postanowiłem troche dołożyć grosza i znalazłem taką sztuke : http://allegro.pl/bmw-e46-coupe-320ci-i5607110292.html. Sprowadzona rok temu, wcześniej była srebrna, była cała przemalowana jeszcze w niemczech na aktualny kolor. Gaz dwuletni założony w niemczech. Facet przyjechal do Polski na rok i znowu wyjezdza do wielkiej brytanii więc dlatego sprzedaje. Mówił, że technicznie nic nie jest do wymiany, że dobrze chodzi na gazie i na benzynie. Jak myślicie? Podał jeszcze nr vin auta: WBABN11050JV50350. Mam prawie 400 km do przejechania więc chciałbym się upewnić czy warto.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Włoszka z Niemiec (ale moja E39 też taka była)

Zmieniony przedni zderzak,stołek kierowcy jakiś złachany nie na 200 tys.Jaka instalacja LPG?Dla mnie 400 km to byłoby za duże ryzyko,by może zobaczyć "kurnik" z bliska.

Opublikowano
To nie ma w sprzedaży jakiegoś normalnego auta? Ten dziurawy zderzak bez nadkoli robi rzeczywiście mega wrażenie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To nie ma w sprzedaży jakiegoś normalnego auta? Ten dziurawy zderzak bez nadkoli robi rzeczywiście mega wrażenie.

Przecież ona jest już tak odpicowana, że nie musiałby nic zmieniać, gotowa do lansu na mieście..te ekstra chromy powalają na kolana :shock:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Prawda. Choć do lansu halogeny też by się przydały. Tutaj niestety zostały w rowie.
Opublikowano

Nie zdawałem sobie sprawy jak ciężko znaleźć w miare zadbane e46. Zmieniam pogląd i auto nie musi być z gazem, gaz sałoże sam. Mam kilka linków do oceny

1.http:// olx.pl/oferta/bmw-seria-3-coupe-2-5-benzyna-z-niemiec-CID5-IDbgN1n.html#0ba217c700

2.http:// olx.pl/oferta/nowe-zdjecia-bmw-e46-320i-lifting-dzwonic-pisac-zapraszam-na-jazde-CID5-IDaAXFZ.html#7d701ae743

3. http:// allegro.pl/bmw-320ci-2-2-170km-piekna-klimatronik-pol-skory-i5600764807.html Do tej najbardziej bym sie skłaniał, dziwne tylko że facet wczoraj wystawił auto na sprzedaż za 16900 a dziś już cena o 1 k mniejsza :)

Jutro wziąłem wolne i jadę oglądać, co myślicie?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No ja kolega szuka cudów zamiast solidnego auta, to będzie szukał do usranej śmierci, albo w końcu ktoś go dobrze zakołuje i kupi śmietnik. :)
Opublikowano
Daj znać na PW mam 2.2 170 jak kupie e60 w tym tygodniu to będzie bezużyteczna, do zlikwidowania są drobne wady do omówienia powiem tylko ze jest to polift z przebiegiem 273k w samej benzynie:)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Solidnego auta powiadasz? W takim proszę podeślij mi link nie "cuda" w silniku 2.2 170. Czekam z niecierpliwością.

To sobie wejdź na mobile.de i masz tego w cholere. Tylko ceny najtańszych to około 3500 EUR. Podkreślam, najtańszych, więc pewnie ideały to nie są. Po opłatach i przywiezieniu masz cenę około 19000 zł do rejestracji. Tylko mają po 200 tys. km, średnie wyposażenie i nie są w M pakiecie. Ty chcesz wypasioną w skórach i M pakiecie za tyle samo, albo wrzucasz sześciocylidrowca za 15 tys. zł. to co się dziwisz, że na same śmietniki trafiasz. Dzięki temu, że Polacy szukają samych okazji, to mało już zostało uczciwych importerów, bo handlem samochodami teraz zajmują się głównie bezwzględni oszuści, którzy dzięki naszym kolejnym rządom mają cudowną branżę, w której można łatwo zarobić solidnie. Jest popyt na okazje, to handlarzyny się do tych okazji dostosowali. Nie masz kasy na takie auto to kup słabszy silnik albo starszy egzemplarz, a nie kombinuj na siłę jak większość naszych rodaków, a potem mają pakiety startowe po 5 tys. złotych w pierwszym roku. No ale ważne, że "tanio kupili". ;)