Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak dla mnie zmeczonu bardzo srodek(widac to nawet na tych smiesznych picowanych zdjeciach)

kierownica wyglada na obszyta na nowo. trzeba sprawdzic przebieg bo duze prawdopodobienstwo ze krecony.

kolor jak dla mnie fatalny :wink:

Opublikowano
Przebieg standardowy :duh: plus jeszcze raz tyle, ale jak ktoś dbał to jeszcze pojeździ.Stan na zdjęciach nie najgorszy ale pamiętaj ze to tylko zdjęcia i zachowaj rozwagę przy kupnie.Pozdrawiam i życzę udanego zakupu
Opublikowano
jak dla mnie zmeczonu bardzo srodek(widac to nawet na tych smiesznych picowanych zdjeciach)

kierownica wyglada na obszyta na nowo. trzeba sprawdzic przebieg bo duze prawdopodobienstwo ze krecony.

Zgadzam się w 100/ :cool2:

Nie znasz się na kolorach, 317 jeśli jest zadbany to wygląda pięknie.

Miałem taki kolor na drugiej e34 i był :cool2:

Niestety foty w mojej archiv galerii już się nie otwierają więc tego nie zobaczysz.

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

Opublikowano
Nie znasz się na kolorach, 317 jeśli jest zadbany to wygląda pięknie.

nie musze sie "znac" na kolorach. dla mnie jest on paskudny jak kazdy inny granat.ot takie mam upodobania :wink:

Opublikowano
a gałka zjechana bo chyba jeździł jaki rajdowiec i no stop na manualu :) Fotel wyjechany jak po 300+ kierowa wiadomix że obszyta....noi hadnlarzyna na 100%
Opublikowano
Kupiłem teraz ten sam rocznik 525i z przebiegiem 61 tyś.Auto naprawdę ja nowe. :D Z książką serwisową
Opublikowano

Cola daj fote za ile ja wyrwales. No handlarzyna Miras chce sobie zarobic z 4-5 kola na mocno zmeczonym e60...kolor strasznie nieciekawy juz wolalbym butelkowa zielen. Fotele wygladaja jak w aucie z 4 z przodu...

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

ENJOY THE RIDE
Opublikowano
2 tygodnie temu kupiłem e60 530d z przebiegiem 170 tysi ,byłem zapewniany ,że to oryginaly przebieg,trochę mi to nie pasowało,ale wiedziałem ,że w domu ja przeszpieguje od A do Z.Silnik chodził ok- skrzynia też ,tylko spalanie było w granicach 12l w trasie.Po wizycie u kolegi w warsztacie i podpięciu kompa do tego auta okazuje sie ,że ma błędów od cholery.Co do licznika wszystko sie zgadzało,tylko filtr cząsteczek był zmieniany przy 300km.Więc poinformowałem właściciela ,że auto do zwrotu,no i tak się stało.Ale ,że mam kolegów którzy na samochodach zjedli zęby więc mi doradzili ,aby kupić benzynkę.Każdy w ogłoszeniach pisze piękna śliczna i wogóle,a co do czego to szakale ,że głowa boli.Znalazłem ogłoszenie jedno dniowe e60 525i automat z przebiegiem 61 k serwisowana do 2012 z przebiegiem 48 k.Jej właściciel mieszka za granica więc auto zrobiło w naszym kraju 13 tysi.Pojechałem i kupiłem podpiołem pod komputer no i wykazało po komputerze ,że w tym aucie wyładował sie tylko akumulator,bo auto troche stało.Auto kupiłem po mimo tego ,że tylny błotnik był robiny,ale mi to nie przeszkadza.Auto zachowuje sie naprawdę jak nowe,ale planuje zapodać jej instalację gazowa ,bo kilometrów rocznie trochę robię więc koszta musze troche zmniejszyć,bo jak mam na benzyne wydac ,to w zimie wole pojechać na narty za te pieniądze.myśle o instalacji princa co wy na to jako starzy wyjadacze Bmw...