Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

porażka jakościowa oraz estetyczna

nie masz czego z $$ robic ?

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
Kwestia gustu ale moim zdaniem agresywniej by auto wygladalo. Chcociaz tez z jednej strony sie wacham bo seria m pakiet i tak juz wyglada kozak a nie chce robic wiochy zeby to nie wyglądało pozniej jak golf :D Mam przod obnizony o 4-5cm felgach 19 i przy założeniu takiej dokladki mysle ze przód by wyglądał idealnie.Nigdy nie mialem okazji zobaczyć na zywo tej dokladki.
Opublikowano

ja widziałem i nie robi roboty, wręcz zaburza fajne proporcje zderzaka m pak, odpuść, zostaw ten dodatek w spokoju, niech zakładają to amatorzy ringów itp

seria mpak na glebie, ładnej feldze, xenonie, czarnej nerce, wyglada wystarczająco dobrze....

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
Co do ringow tez chciałem montowac ale sie wstrzymalem na razie tymbardziej ze z tego co wiem to sa klejone lampy w polifcie.Jedyne co zmienie teraz to ramki aluminiowe na zegary a pozniej sie zobaczy.
Opublikowano

Niech CIę Ręka Boska Broni Przed Tym

mi głupota tez uderzyła do głowy jak zmieniałem przedni zderzak..tylko,że ja mogłęm pokupić wszystko z m-pakietu nadkola itp.. ale nie miało to sensu skoro robić tylko przód.Generalnie na początku zakupiłem zderzak zamiennik m-pakiet..leżał w pokoju.. a nawet raz zrobiłem przymiarkę :norty: ale.. halogeny itp wszystko chińczyk ... halogeny odstawały.. nie trzymały się dobrze.Jedyny plus to tylko zderzak ponieważ nie był on wykonany z ABS tylko z materiału podobnego do ori..tzn można było go przyginać,wyginać itp taki mega elastyczny był ale oddałem i kupiłem ori używka normalny za 650zł a ten m-pasztet kosztował mnie ponad 500zł bodajże

PS; w polifcie lampy nie są klejone..tylko na uszczelce.. ale jeżeli już to pasuje uszczelkę lamp wymienić jedna około 60zł jeśli byś rozbierał.Dodam.. jeśli zrobisz to w upalny dzień.. tak potem deszcz nie deszcz nic nie zaparuje.A jeśli rozbierzesz jak już będzie deszcz,kropił itp duża wilgotność itp to potem chodz byś kapturki zdejmował itp nic to nie da..co deszcz itp będzie parowało..ja z tym się mordowałem pół roku..jak się okazało teraz czy leje itp nic nie zaparuje bo przez te upały lampy są tak wygrzane,że nie ma tak grama wigloci

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ale się rozgadałeś..są klejone, w coupe po lifcie a o takowym jest mowa.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.