Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pod maską to chyba czyściej niż w środku. Złachany ten fotel kierowcy jak na ten przebieg... Parująca lampa i do tego Franca - czyli możliwy dzwon.

Bogato powiadasz :nienie:

Data for vehicle identification number: WBANA31070B009265

Model description: 520I

Market: Europa

Type: NA31

E-Code: E60

Chassis: Limousine

Steering: links

Doors: 4

Engine: M54 - 2,20l (125kW)

Drive: Heckantrieb

Transmission: manuell

Body Color: Silbergrau Metallic (A08)

Upholstery: Leder Dakota/schwarz (LCSW)

Production date: 30.06.2003

Assembled in: Dingolfing

Code Serienausstattung Standard Equipment

S548A

Kilometertacho Kilometer-calibrated speedometer

Code Sonderausstattung Optional Equipment

S2CFA

BMW LM Rad Sternspeiche 138 BMW light alloy wheel, spider spoke 138

S302A

Alarmanlage Alarm system

S403A

Glasdach elektrisch Glass roof, electrical

S423A

Fussmatten Velours Floor mats, velours

S428A

Warndreieck und Verbandstasche Warning triangle and first aid kit

S431A

Innenspiegel automatisch abblendend Interior mirror with automatic-dip

S438A

Edelholzausführung Fine wood trim

S441A

Raucherpaket Smoker package

S465A

Durchladesystem Through-loading system

S473A

Armlehne vorne Armrest front

S508A

Park Distance Control (PDC) Park Distance Control (PDC)

S540A

Geschwindigkeitsregelung Cruise control

S606A

Navigationssystem Business Navigation system Business

S672A

CD-Wechsler 6-fach CD changer for 6 CDs

S785A

Blinkleuchten weiss White direction indicator lights

S854A

Sprachversion französisch Language version French

S863A

Händlerverzeichnis Europa Retailer Directory Europe

S877A

Entfall Überkreuzbedienung Delete cross-pattern operation

S881A

Bordliteratur französisch On-board vehicle literature French

S8SAA

Freischaltung Navigation länderspez. Navigation access request,country-spec.

http://i.imgur.com/TJRt6Lp.jpg?1
Opublikowano

Auto przyjęte podobno od stałego klienta w rozliczeniu za droższą BMW. Bardzo dziwna data produkcji - na stronie podają 2014, a pierwszą rejestracje 2015. Przecież w dokumentach będzie to widać. Może inaczej: bogatszą o skórę na siedzeniach w porównaniu z innymi które oglądałem ;)

Co do zaparowanej lampy - faktycznie, nie zauważyłem :!: Hm... Czyli co, chyba zbyt duże ryzyko jak na 300-tu kilometrową podróż?

Edyta: ok, temat nieaktualny. Komis ma zbyt dużo negatywnych opinii abym ryzykował taka podróż. Dodatkowo przekręcona data produkcji zdyskwalifikowała zainteresowanie tym autem.

Opublikowano
Hmm.... To ja nie wiem jak to już jest :) Część użytkowników mówi, że w tej cenie e60 to tylko ubogie i to też trzeba uważać co się kupuje, a Ty mówisz, że jak na ten rocznik cena duża :) Nic w każdym razie pragnę poinformować, że zdecydowałem się ze znajomym który ściąga auta pojechać do Niemiec i tam coś sobie wybrać. Może nie będzie to nic lepszego niż w Polsce, ale chociaż licznik nie cofnięty i bez marży dla handlarza.
Opublikowano
No ale chyba nie myślisz, że w Niemczech mam mniejsze szanse na znalezienie dobrego egzemplarza niż na krajowym podwórku? Z ostatniego auta z tamtąd byłem więcej niż zadowolony.
Opublikowano
Tak jak pisałem wcześniej - tyle za ile sprzedałem poprzednie auto: do 30 tysięcy (z jakimś małym marginesem). Jestem w trakcie budowy i nie stać mnie na dokładanie do interesu.
Opublikowano
30 tysiecy na samo auto moze i by starczylo ale dolicz transport, akcyze, rejestracje, tlumaczenia...do tego jakiś pakiet startowy i ubezpieczenie...no ale próbuj.
Opublikowano
Jak masz budowę na głowie i ma być to tylko auto przejściowe to nie pchaj się w stare, jedne z najtańszych e60. Kup ładne zadbane e39 z końca produkcji lub e46 i będziesz bardziej zadowolony. Niestety ale e60 to już nie jest niezniszczalne BMW. Wiem co mówię bo byłem w takiej samej sytuacji. 7 lat trzymałem swoje e46 330i właśnie z tego powodu że było mało awaryjne a ja miałem budowę na głowie. Przemyśl sprawę... :wink:
Opublikowano

Daj sobie spokoj z e60 w tej cenie bedziesz dokladal co miecha kilka stowek obowiazkowo. Najgorasza w tych autach jest elektronika. Auto jest mocno styrane i sadze ze moze miec na blacie z 4 z przodu.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

ENJOY THE RIDE
  • Moderatorzy
Opublikowano

Ostatni serwis: 05/03/12 177725 km 05708 Ginion Overijse nv Ginion Overijse, Overijse

Pierwsza rejestracja: 05 April 2004