Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pojedz do serwisu ZF w niemczech masz niedaleko a cena bedzie porownywalna

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
pojedz do serwisu ZF w niemczech masz niedaleko a cena bedzie porownywalna

Kolega pyta o SL a Ty mu DE proponujesz. :shock:

Opublikowano
ma 4 godziny drogi to serwisu ZF przed dreznem...

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano

a wiecie o co chodzi ? bo jezeli gosc prosi specyficznie o osobe do ZF to pewnie byl juz u magikow i moze nie pomogli. Sadze ze warto odpowiadac na pytanie a nie na pytanie ktore by sie chcialo miec zadane :mrgreen:

nie każdy ma te 4 godziny by jechać gdzieś z autem

nie kazdy ma moze nawet godzine, moze w takim razie trzeba znalesc kogos w jego dzielnicy :cool2: bo ten piotrkowski moze byc na przeciwnym biegunie slaska i drogami klasycznymi bedzie potrzebowal 2 godzin lub wiecej. Jaja sobie robie oczywiscie ale wole poswiecic 2 godziny wiecej i miec pewniaka niz jechac do kogos jak dobrej nie mial by opinii jezeli nie jest specjalista a tu gosc pyta o specjaliste :)

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano

NIe polecę Ci nikogo dobrego ze Śląska - nie ma takich !

A z pewnością odradzam Pałkę - Mysłowice !!! ( naprawili sprawną skrzynię za 4300zł ) oddali auto i powiedzieli że szarpanie nie jest spowodowane uszkodzoną skrzynią :mad2:

Kazali jechać do BMW - Sikora Mikołów znalazła rdze we wtyczce do skrzyni biegów - wymiana z wiązką 450zł i do dziś jeździ OK .

W Mikołowie też jest jeden ale oszukuje na fakturach :cry2:

W Bielsku nie szanują klienta , pewnie mają za dużo roboty i mogą wybrzydzać .

Ja na śląsku już nawet nikomu nie zleciłbym wymiany oleju !!!

Tak jak poprzednik napisał - polecam jechać do dojczlandów , nie dość że zrobią to i dadzą gwarancję , zapłacisz tyle samo to jeszcze zrobisz tańsze zakupy w niemieckim Lidlu :norty:

Opublikowano
Skrzynia szarpie przy zmianie biegow tak jak to bylo opisywane na forum, pod obciazeniem wiekszym jest ok , przy ruszaniu itp czasem jest tak jakby puscic za szybko sprzeglo w mańualu. W drznie tam jest jakis polski serwis w sensie obsluga czy trzeba tlumacza brac? Byc moze sama wymiana oleju jest banalna ale juz trzy osoby mowily mi zupelnie inna wersje wiec wole jechac do kogos kto sie na tym zna i ogarnie temat.
Opublikowano
Co ci robili,cenowo jak?

To dostałem na papierze:

- OHAK

- Komplet tłoków

- Komplet tarcz ciernych

- Komplet tarcz metalowych

- Konwerter

- Filtr oleju skrzyni biegów

Cały koszt 5 tys.