Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Pytałem się ostanio w sprawie silnika i wersji nadwozia w er6. Mam zamiar kupić ten

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=105869947

, co o tym sądzicie. A głownie mam pytanko odnośnie tego szyberdachu w tym samochodzie , jak ktoś by mi mógł wyjaśnić czy jak jest przeszklony da się go uchylać czy nie ????

Z góry dzięki

Opublikowano
...zajebiście tani jak na taki model :!: Sprawdź go dokładnie :!: A w sprawach technicznych najlepiej zadzwoń pod 608 016 513 :!: :!:

SPONSOREM MOJEJ NIEOBECNOŚCI SĄ BROWARY ŻYWIECKIE S.A. :)))

BMW-MADE BY WINNERS, MADE FOR FUN !!!!

Opublikowano
Cena rzeczywiście atrakcyjna. Znajomy 320d z 1998r. kupił za 40tys.zł. Te 32tys.zł, to prawdziwa okazja, tylko czy autko pewne :?: Mi się podoba, przynajmniej na fotkach. Wyposażenie ma całkiem niezłe, fajny samochodzik. Niestety póki nie skończe szkółki, to tylko w zasięgu marzeń :(
Opublikowano
przyznam sie ze tez sie nad nim zastanawialem...zbieralem fundusze...ale niestety, moj samochodzik sie podpalil co uniemozliwilo sprzedanie i trzeba go teraz naprawiac :( na fotkach wyglada bardzo dobrze, ja bym pojechal sprawdzic co jest warty :)
Opublikowano
W sumie też mi to trochę podejrzane z tą ceną. Jak się zdecyduję biorę mechanika blacharza lakiernika na plecy żeby obejrzał, żeby się nie okazało że świeżo po malowaniu samochodzik,
Opublikowano
Dotego cza doliczyć jeszcze chyba rejestracje i cło więc się zrobi 35 jak nic,ale wygląda na zadbaną nie pozostaje nic innego jak jechać i oglądać.
Opublikowano

niewiadomo na ile EURO jest f-ra. moze sie okazac ze dodatkowe oplaty to 6 czy 7 tys i auto wydzjie 38 np. a to cena juz taka srednia ale

auto warto sprawdzic i zbadac. jak na polskie realia to ciekawe ile facet na tym zarobil ze i tak mu sie to oplaca jeszcze tanio sprzedac :?:

Opublikowano
sprzedajacy cos kreci , przyznal sie ze robiony byl blotnik i dzwi, czyli znajac polskie realia , po wytrzale airbagow itp, i prostowaniu podluznic
Opublikowano
sprzedajacy cos kreci , przyznal sie ze robiony byl blotnik i dzwi, czyli znajac polskie realia , po wytrzale airbagow itp, i prostowaniu podluznic

Niekoniecznie, na to nie ma reguly. Widzialem 328 z uszkodzona maska, zderzakiem, obydwoma blotnikami, chlodnica, obydwoma lampami i ani jeden airbag nie wystrzelil ;-)

Nie bylo to spowodowane ze uklad SRS byl wczesniej uszkodzony, uderzenie bylo na tyle male ze pomielo kawalek samochodu jednak nie spowodowalo odpalenia airbagow.

W e46 zdarzaja sie rowniez przypadki ze po wjechaniu w dziure boczna kurtyna potrafi odpalic :duh: