Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

wiem ze kilka osob szukalo pedalow F30 m performance ceyli tych ponizej do E9X :

http://www.salesafter.eu/images/product_images/info_images/mperf-pedalauflagen.jpg

Bimmian wypuscil ich wysokojakosciowy odpowiednik, uwaga odpowiednik to nie kopia, sa roznice :

Our+Latest+Grip+Style+Reflects+The+M+Performance+Style+OEM+Pedals+bimmian+com+Aluminum+Pedal+Set+Photo+7.jpg

Cena jednostkowa to 85 dollarow + wysylka (+ewentualne VAT ale jeszcze mi sie nie zdarzylo i bimmiana) i szukam osob do zakupu grupowego aby zniwelowac koszty wysylki ktore sa astrnomiczne. Cena obejmuje pedaly dla wersji automatic lub manual ale bez podstopnicy ktora trzeba zastapic wersja M np. Dodatkowe co dwa zestawy jest znizka 17 dollarow na kazdy zestaw

Dla przykladu cena wysylki dla jednego zestawu to 44 dollarow czyli razem 129 dollarow.

Przy Dwoch zestawach, cena wysylki paczki to 49 dollarow i rabat 17 dollarow na zestaw czyli cena jednego zestawu : 93 dollary

Dla czterech zestawow, cena wysylki to 62 dollary i rabat 17 dollarow na zestaw czyli cena jednego zestawu : 83 dollary za zestaw.

Jezeli sa zainteresowani prosze pisac.

Edytowane przez Rivasi

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Moderatorzy
Opublikowano
Ja mam oryginały, ale tylko pytanie czy one nie pasują do E90 ? Bo jeśli tak to czy jest sens Wam kupować zamienniki jeśli oryginały kosztują w tej chwili 89 EUR brutto :idea:
Opublikowano
wszystkie osoby ktore probowaly mowia ze nie pasuja, bo inaczej to oczywiscie sam bym wolal orginal. Juz tylko ze zdjecia widac ze otwory nie pasuja. Jezeli ktos ma inne info to chetnie poslucham ale chyba nawet wlodi kiedys na ten temat pisal.

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Moderatorzy
Opublikowano

Jeśli nie pasują to nie było pytania :wink: Sprawdziłem na szybkości pedał gazu i faktycznie w E9x jest inny numer.

Szkoda że jest klejony bo bym przymierzył do E9x i można by było rozwiać wątpliwości :x

Opublikowano
Jest kopia na allegro ale ona tez jest pod F3x mimo ze gosc mowi ze pasuja do E9x, znajomy sie juz nakul.

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano
Jeżeli pasują do E9x to ja byłbym chętny na komplet do automata :) :wink:

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
Czekam jeszcze 5 dni czy zbiora sie jeszcze dwie osoby ale w dwoch to juz jest znizka i nizsze koszty transportu

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano

Dobre pytanie, dziekuje ze go zadales, sprawdzam.

Edyt : Sprawdzilem, przykrecane. tutaj link do montazu : https://www.bimmian.com/elements/page.htm/instructions.ht/PED/PED.gif

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano

Ok to na razie mamy trzech chetnych, fajnie by bylo jak byl by czwarty bo znizki sa udzielane co dwa zestawy ale w najgorszym razie sie podzielimy w trtojke znizka na dwoch i podzielimy za to transport przez 3.

na razie ;

1. Rivasi

2. Czerwony

3. Wlodi

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano

upik...

ostatnie dni mozliwe aby skorzystac, w poniedzialek wysylam zamowienie !

Moja La Bunia

DO E9x :

• Moderatorzy
Opublikowano
Jest różnica cenowa wersji dla automatu ? I czy podstopnice jakas pasujaca stylistycznie ktos znalazl?
Opublikowano

automat w tej samej cenie co manual

JA wzialem podstopnice M jak Damian bo do stainless steel w BMW tez nie ma podstopnicy dedykowanej w E9x:

http://www.salesafter.eu/images/product_images/info_images/m-fussstuetze.jpg

Moja La Bunia

DO E9x :

• Moderatorzy
Opublikowano
Ja mam tą podstopnicę z fabryki z taka wyszła moja bunia ;)
Opublikowano
pfff :x ale to nie standard ! :wink: to najdrozsza podstopnica do E9x ktora istnieje bo chyba 2,5 razy drozsza ni do performance ale prawde mowiac najladniejsza (ja znalazlem na allegro uzywana)

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano
zamowienie zlozone, temat do zamkniecia.

Moja La Bunia

DO E9x :

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.