Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy to możliwe że w E34 nie ma zapalniczki ? Właśnie kupiłem takie autko, jestem nim zachwycony :) ale szukałem szukałem i zapalniczki ani śladu

Pozdrawiam :)

Opublikowano
Witam.

Czy to możliwe że w E34 nie ma zapalniczki ? Właśnie kupiłem takie autko, jestem nim zachwycony :) ale szukałem szukałem i zapalniczki ani śladu

Pozdrawiam :)

Widzisz, to taka delikatna sugestia, żebyś rzucił palenie :)

A na serio to nie masz zapalniczki w popielniczce???

Opublikowano

Widzisz, to taka delikatna sugestia, żebyś rzucił palenie :)

palić w samochodzie, broń boże :nienie: pytam dlatego że chodzi mi o źródło zasilania, żeby podpiąć różne urządzonka :)

A na serio to nie masz zapalniczki w popielniczce???

hmmm... poszukam jej wogóle, bo przed e34 miałem e30 i popielniczka i zapalniczka była przed drążkkiem do zmiany biegów, a w e34 tam nic nie ma :think:

Opublikowano

No właśnie w e34 popielniczka powinna być przed gałką zmiany biegów.

http://www.bmwmregistry.com/faq/E34_M5_LE_Red_Interior.jpg

Opublikowano
faktycznie, zapalniczka wraz z popielniczką jest wysuwana :duh: jak można było tego nie zauważyć :oops:
Opublikowano
faktycznie, zapalniczka wraz z popielniczką jest wysuwana :duh: jak można było tego nie zauważyć :oops:

Niech Ci ktoś kupi na najbliższą okazję instrukcję do E34 :) Nawet nie wiesz, jakie cuda w tym aucie drzemią :) Już nikt nie będzie wspominał, jak włączyć jednostronne pozycyjne, czy zaprogramować czas pracy wycieraczek w trybie przerywanym, czy... POZDRAWIAM

Kai
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Niech Ci ktoś kupi na najbliższą okazję instrukcję do E34 :) Nawet nie wiesz, jakie cuda w tym aucie drzemią :) Już nikt nie będzie wspominał, jak włączyć jednostronne pozycyjne, czy zaprogramować czas pracy wycieraczek w trybie przerywanym, czy... POZDRAWIAM

a jak się programuje czas pracy wycieraczek w trybie przerywanym? :jawdrop:

Opublikowano

a jak się programuje czas pracy wycieraczek w trybie przerywanym? :jawdrop:

Było już na forum parę wątków - trzeba poszukać :norty:

Odnosnie wycieraczek - ostatnio podczas deszczu odłączył mi się czujnik w moście i samochód był przekonany że stoi podczas jazdy... :mad2: Wycieraczki sensownie chodziły tylko na najszybszym biegu bo on nie reaguje na prędkość :duh: Są chwile że wspaniałe wynalazki dają po d*pie :twisted: .

Pozdrawiam

- Sim One -