Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zeby nie bylo tak cudownie jak piszesz to trzeba bylo sie zapytac sprzedawcy o Car-PASS.

przy takim aucie jesli bylo w porzadku powinien byc. no chyba ze mu pies zjadl.... :mrgreen:

Opublikowano
pokazywał mi car pass i sprawdzałem auto na autodna wszystko się potwierdza te co dokumenty co ma potwierdzają sie ze stroną z auto dna
Opublikowano

Ludzie na chłopski rozum, fakt idą święta, ale kto będzie komuś takie prezenty robił ???? :nienie:

Auto powinno być droższe o jakieś 20-30% zważywszy, że od mirasa, za tyle to kolego szukaj dobrze wyposażonej 520d z 2012r i będziesz miał chociaż w miarę pewny samochód.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano

napisałem do serwisu w którym był serwisowany odpisali ze auto u nich serwisowane i sprzedane od nich 06/2015 z przebiegiem 188 tys km więcej nie mogą nic powiedzieć

co to za serwis bmw który nie ma autoryzacji czemu niema nic w systemie bmw to mnie dziwi

Opublikowano
Ludzie na chłopski rozum, fakt idą święta, ale kto będzie komuś takie prezenty robił ???? :nienie:

Auto powinno być droższe o jakieś 20-30% zważywszy, że od mirasa, za tyle to kolego szukaj dobrze wyposażonej 520d z 2012r i będziesz miał chociaż w miarę pewny samochód.

Pzdr

U nas w tych tematach, święta są cały rok :D

Opublikowano
bo to nie jest ASO, tylko serwis specjalizujacy sie w BMW, wiec jaka historie chialbys miec w systemie?