Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj oglądałem alufelgi bo dla córki na zimową zmianę chcę kupi ale się wstrzymałem bo zauważyłem że od wewnętrznej strony felga jest lekko wgięta mało widoczne ale jest i się zastanawiam czy to ma znaczenie. Sprzedający mnie zapewniał że on tego nie widział i na tych felgach jeździł o nic nie odczuwał.

Teraz pytanie czy takie małe odkształcenia trzeba prostować ? czy nie ?

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano
Felgi do bmw? W naszych autach sa bardzo czule uklady kierownicze nawet nie dowazenie rzedu 4gr potrafi szarpac kierownica ,a wgiecie widoczne golym okiem na pewno bedzie odczuwalne.
Opublikowano

@rafi363 dokładnie tak, dodam ze tylko bmw jest tak czułe na wszelkie niedoskonałości z opon, felg, czy nawet rózne cisnienie na osi,

przynajmniej ja wszystko u siebie wyczuwam i co sezon aby zniwelować nawet minimalne drganie przy np 140km/h trzeba wyważać opony, oczywiscie podstawa to zdrowy zawias

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
Dzięki za odpowiedz i mnie utwierdziliście że dobrze zrobiłem odpuszczając tą niby okazję

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.