Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

VIN niepoprawny, brakuje w drugiej części jednego znaku.

Trzeba sprawdzić, czy nie walony z przodu, albo dookoła (szkoda całkowita) i niby, że ma tylko drobne uszkodzenie z tyłu, bo już były takie numery...

Opublikowano
faktycznie coś mi zjadło jedno 0 vin to WBAPX31000C079014
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Były.

Przebieg dość spory, naprawa z 5000 zł wyjdzie, uszkodzenie nie jest złe, ale żeby dobrze zrobić trzeba wstawić kawałek błotnika. Kombi generalnie są dużo tańsze od sedanów, ale tu ogólnie, jeżeli przebieg niekombinowany i cena jest z opłatami wszystkimi do rejestracji, to wyjdzie w miarę ok. Szkoda, że jeszcze nie na CICu.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No dla mnie spory, ale każdy ma swoją ocenę. Wiem, że są takie auta, które mają i 500 tys. km przejechane, ale są i takie, które mają 100-120 tys km, więc przy nich 190 tys. km to spory przebieg.
Opublikowano

Właśnie nie wiem. Bo są od 32 do 60 tys :(

Znalazłem tez taka w komisie przysalonowym i chcą 39 tylko nie w mpakiecie.

Opublikowano
Właśnie nie wiem. Bo są od 32 do 60 tys :(

Znalazłem tez taka w komisie przysalonowym i chcą 39 tylko nie w mpakiecie.

To te najtańsze odrzuć na wstępie bo pewnie nie warto jechać nawet oglądać. Nikt za darmo dobrego auta nie oddaje, zwłaszcza na zachodzie. :wink:

Opublikowano
40-45 tys szukać? Z rocznika 2007-08?
Opublikowano
Za ok. 11000euro w De kupisz ładną zadbaną i serwisowaną 520d z tych roczników. :cool2: Odobiście jak szukam auta wyszukuję zawsze droższe modele, chociaż w 100% nie jest to też wyznacznikiem bardzo dobrego stanu ale prawdopodobieństwo znalezienia czegoś ciekawego jest większe. Najważniejsze to dobrze przetrzepać auto przed zakupem (bezwypadkowość, przebieg, stan techniczny) bo kupując tańszy, gorszy egzemplarz i tak w krótkim czasie dołożysz do niego tyle że wyrówna ci się z zakupem droższego w lepszym stanie technicznym. Takie jest moje osobiste zdanie :wink:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No dla mnie spory, ale każdy ma swoją ocenę. Wiem, że są takie auta, które mają i 500 tys. km przejechane, ale są i takie, które mają 100-120 tys km, więc przy nich 190 tys. km to spory przebieg.

No to musisz zmienić myślenie :) Żeby diesel się zwrócił na zachodzie musi rocznie robić min. 30 tyś. km. Mało kto kupuje diesla by nim nie jeździć a z tego grona mało kto sprzedaje za bezcen. Bardziej opłaca się przepuścić przez pośrednika i skręcić licznik...