Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie chodzi o to że się boje, tylko czasami trzeba będzie zjechać z asfaltu i jakimiś mniej uczęszczanymi ścieżkami polatać...
Opublikowano
Jak masz 20 tyś na auto to nie lepiej kupić E39 ? Sedan jest bardzo pojemny, ładny i bardziej komfortowy niż e46, tylko szukaj z silnikiem 2.5d 163km (nie mylić z TDS'em) albo 3.0d
Opublikowano

Mam 20 tysi. Myślicie że warto się ładować w e46 za tą kasę?

Wszelkie sugestie będą mile widziane.

Dziękuje i pozdrawiam

Warto zainteresowac sie e46 za tą kasę, szukaj poliftów 318d/320d i trafisz cos godnego uwagi.

330d za ok. 15 tys zł moze okaza sie wieksza miną niż Twoja Vectra....

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano

Mam 20 tysi. Myślicie że warto się ładować w e46 za tą kasę?

Wszelkie sugestie będą mile widziane.

Dziękuje i pozdrawiam

Warto zainteresowac sie e46 za tą kasę, szukaj poliftów 318d/320d i trafisz cos godnego uwagi.

330d za ok. 15 tys zł moze okaza sie wieksza miną niż Twoja Vectra....

może, ale nie musi. Błędem jest ocenianie auta po jego cenie. Obecnie rynek jest przesycony modelem E46 i wcale nie jest tak łatwo sprzedać, nawet bardzo zadbany egzemplarz. Coś o tym wiem bo sprzedawałem ostatnim razem 2 sztuki w tym właśnie jedno 330dA przedliftowe (bardzo dobrze napchane zresztą- navi, xenony, skóra, elektryka pełna, itd..) i jakiekolwiek zainteresowanie i telefony pojawiły się dopiero przy cenie 15 500. A zaczynałem od 18 000 - 0 telefonów przez półtora miecha... same maile na zamianę za Passaty, Golfy i Toyoty...

Radzę nie sugerować się ceną tylko się zebrać i pojechać oglądnąć furkę bo tak to nigdy nie kupi chłopak :lol:

Opublikowano

Jeśli mowa o pojazdach w dobrym stanie - wystaw 330d 204 km w manualu - jak dobre i nie jest to "mPakiet" chrom linią i jasną podsufitówką to zejdą na pniu.

Przedlifotwe kombi w dieslu i automacie - same problemy - nie dziwota, że zejść nie chcą na pniu.