Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Chciałem się dowiedzieć jak w tej mojej padlinie którą już znienawidziłem wyłączyć poduszkę pasażera? Moje auto jest z 2006 roku, chcę przetransportować córkę z przodu ale bez wyłączenia poduszki nie ma takiej opcji. Z góry dzięki za podpowiedzi :)

• Moderatorzy
Opublikowano

Skoro to padlina to sprawdź czy jest poduszka w desce :)

Jak nie masz wyłącznika poduszki to możesz wyłączyć tylko przez programowanie auta lub zlecić montaż wyłącznika.

Opublikowano
Auto jest poniżej moich oczekiwań, zwłaszcza po lagunie która jednak była zdecydowanie lepiej wykonana. Jak w samochodzie który jako nowy kosztował worek kasy może nie być tak podstawowej rzeczy jak wyłącznik poduszki pasażera? Dramat :(
  • Moderatorzy
Opublikowano
Takie rzeczy zamawiasz w nowym aucie :) Nie każdemu to potrzebne.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Podłączę się do tematu. Zauważyłem w swoim schowku, że po lewej jego stronie jest plastikowa zatyczka wielkości zapalniczki a do niej jest podłączone wtyczka z kabelkami. Czy może to być instalacja pod wyłącznik poduszki pasażera?
civic VI 1.4+>clk200k>a4b6 1.8t>x3 3.0d>e46 2.0d touring>e46 2.2 touring