Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jako że posiadam już polo sdi które służy mi wzorowo na dojazdy do pracy i zaskakuje spalaniem przyszła pora no rozejrzenie się za nowym cackiem które będzie mi służyło na wyjazdy w sob/nd, na wakacje i do zabawy. W związku z tym warunek który musi być spełniony to możliwość podłączenia instalacji gazowej - na trasy, a benzyna aby poszaleć. Druga sprawa to musi być możliwość założenia szpery i min 200km. Kwota którą mogę przeznaczyć to 45k. Podobają mi się 2 modele. E60 generalnie po lifcie ale może być i przed, wtedy wymienił bym sobie np lampy, E90 po lifcie bądź E92.

Może potraficie mi doradzić jaką jednostkę najlepiej wybrać no i który model w tych pieniądzach uda mi się kupić w miarę dobrym stanie. Wiem że pytanie takie ogólne no ale mam mega dylemat. Chciałbym też aby autko było w beżowych skórach.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Do gazu najlepszy silnik to M54 np. 530i przed liftem.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.