Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzięki Panowie za odpowiedź tak właśnie myślałem ze trochę już wisi na ogłoszeniach :/ . No ja wiem że automat to droga sprawa. Jaki koszt remontu automatu jest ?? Panowie może jakaś podpowiedz jak i gdzie szukać auta a może wy macie jakieś auto godne polecenia - sedan, kolor oby nie srebrny , automat, benzyna. Z góry dzięki !
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jakiś czas temu kolega 320Si miał 525i.Zapytaj na PW.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jas87 szykuja pare dobrych tyś na remont automatu bo przy 12 letnim aucie na pewno będzie do roboty jak nie teraz to za parę tyś km. Ogólnie nie pchał bym się w tak wyposażone 12 letnie auto...

Sa starsze auta z automatem i maja sie dobrze. :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jas87 szykuja pare dobrych tyś na remont automatu bo przy 12 letnim aucie na pewno będzie do roboty jak nie teraz to za parę tyś km. Ogólnie nie pchał bym się w tak wyposażone 12 letnie auto...

Sa starsze auta z automatem i maja sie dobrze. :cool2:

No,prorok czy co? :mrgreen:

Opublikowano
No rozumiem ale chodzi mi o rocznik przedlift , w sumie to juz nie wiem a może ktoś doradzi fajny silnik w 3-ce ? Daski a może Ty w Lublinie widziałeś coś na sprzedaż ja tez jestem z Lubelskiego do Lublina pare kroków mam :D
Opublikowano
Ze swojej strony mogę polecić silnik M54b30, świetne osiągi, brzmienie, elastyczność. Na pewno się nie zawiedziesz jeśli to Twoje pierwsze BMW. Co do samego auta to wg mnie lepiej wyłożyć kasę na starszy model z końca produkcji niż nowszy (w tym przypadku E60) z początku. Z resztą nie jest powiedziane, że to co nowsze jest lepsze :8)

"Dobry Boże, co się dzieje z tym światem? Popatrz tu z nieba i przypierd.l granatem."

Alpina B10 V8 4,6

E61 Edition Sport - rodzinne kombi

E39 530i 2002r - moja pierwsza miłość

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No rozumiem ale chodzi mi o rocznik przedlift , w sumie to juz nie wiem a może ktoś doradzi fajny silnik w 3-ce ? Daski a może Ty w Lublinie widziałeś coś na sprzedaż ja tez jestem z Lubelskiego do Lublina pare kroków mam :D

Na obecną chwilę na razie nie mam nic na oku.Jak będę coś miał dam Ci znać na PW-ogólnie możemy kontaktować się na PW.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Problemy w takim aucie może sprawiać niemal wszystko;od blacharki poprzez elektronikę po mechanikę.Ja zawsze jak znalazłem auto spełniające moje kryteria pytałem o możliwość podłączenia go pod INPĘ.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Problemy w takim aucie może sprawiać niemal wszystko;od blacharki poprzez elektronikę po mechanikę.

Aż strach ogarnia co przy takim "myśleniu" będzie z eFkami za -8-10 lat. :shock:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Problemy w takim aucie może sprawiać niemal wszystko;od blacharki poprzez elektronikę po mechanikę.

Aż strach ogarnia co przy takim "myśleniu" będzie z eFkami za -8-10 lat. :shock:

Temat jest o konkretnym aucie z tematu i o nim piszę.A co będzie z eFkami to czas pokaże.

Opublikowano
Dzięki Panowie za rady i zdaje sobie sprawę ze takie auto z takiego rocznika będzie dość drogie w utrzymaniu. Jednak sam wygląd i komfort jazdy (miałem przyjemność jeździć 525i i 530d) tym autem jest super i dlatego chcę się skusić na nie :) . Na pewno wezmę sobie do serca wasze rady bo są cenne i dlatego napisałem na forum i prosiłem o rady żeby nie kupić ulepa. A może lepiej kupić 3-jeczkę czy to też porażka za kwotę 35 tyś ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Temat jest o konkretnym aucie z tematu i o nim piszę.A co będzie z eFkami to czas pokaże.

Gdybyś napisał "w tym aucie" a nie "w takim aucie" to byś miał rację. ;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Przejęzyczyłem się :cool2:

Opublikowano
Mi bardziej chodzi o benzynę w sedanie plus automat, kolor czarny lub granatowy. Auto ogólnie nie dla mnie lecz dla kobiety. Może ma ktoś takie autko godne polecenia ?