Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Koledzy mozecie mi powiedziec gdzie sie znajduje zbiorniczek plynu wspomagania ukl.kier?? Silnik to n53b30 2008r pre LCI w miejscu gdzie powinien sie znajdowac mam tylko 2 srubki?? Autem juz jezdze rok i chcialem sobie plyn zmienic..

N57
Opublikowano

A może masz tam obok filtra kabinowego pod tymi przykrywkami gdzie jest hamulcowy

Ty a to pokrętło obok kolektora dolotowego to co to jest ?

Opublikowano

sciagalem te pokrywki, z jednej strony komp a z drugiej serwo I pompa hamulcowa z plynem.

To pokretlo to od filtra oleju.

Naprawde nie mam pojecia gdzie ten zbiornik jest?!

Szukam na necie I e92 coupe z moim silnikiem I w miejscu gdzie powinien byc ten zbiornik jest tak jak umnie... :duh:

Pomocy!!

N57
Opublikowano
Kolego zapewne masz elektryczne wspomaganie. Ja mam E92 tyle że N43, i tam jest tyle miejsca, że widać silnik od wspomagania jak na dłoni.
Opublikowano
Kolego zapewne masz elektryczne wspomaganie. Ja mam E92 tyle że N43, i tam jest tyle miejsca, że widać silnik od wspomagania jak na dłoni.

haa... a wiec jezeli mam elektryczne wspomaganie to nie ma hydraulicznego i tym samym zbiorniczka z plynem? Dobrze rozumiem?

A z tym miejscem to znowu szalu nie ma w koncu 2 gary skutecznie zaslaniaja..

N57