Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie czy ten dźwięk powoduje puszka po katalizatorze ? jeżdżę od kupna z takim dźwiękiem ale przyznam szczerze że powoli zaczyna mnie ładnie mówiąc bardzo denerwować ten dźwięk.

kat przy turbo jak i środkowy mają spawy jak by były rozcinane jak się w nie puka również słychać głuchy dźwięk, najbardziej słychać to po przekroczeniu 2 tys i gdy samochód schodzi z wysokich obrotów.

Jak myślicie czy gdyby wstawić tam rury przelotowe to załatwi sprawę ?

Dźwięk na filmie trochę zniekształcony ale mniej wiecej słychać o co chodzi ( dosyć słabo ale słychać :norty: )

https://www.youtube.com/watch?v=3vXnEptazoE

Opublikowano
kolego ja słysze to... w mojej nie ma tego dzwięku... słychać jak by dziura gdzieś była...
Opublikowano

postaraj sie o lepsze nagranie, wstepnie coś tu nie gra ;)

turbo swiszczy, jestes pewien ze tam jest jeszcze kat ;p ?

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano

Jutro postaram się pożyczyć jakiś lepszy sprzęt do nagrania :)

Właśnie na to wygląda że katalizatora nie ma tylko pozostawione puszki i nie wiem czy to one nie robią tego dźwięku i chciałem się upewnić czy warto zrobić przelot czy zostawić tak jak jest bo czasem do szału doprowadza mnie ten dźwięk no chyba że to coś innego tak robi.

Opublikowano
Hmm... to już chyba lepiej przelot.

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano
Wygląda na oproznione katalizatory z wnętrzności:)) zostaw tak jak jest lub kup nowe katalizatory jak przewiduje środowisko w którym żyjemy. Pozdrawiam.