Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, czy orientujecie się czy jest dostępna do kupienia nowa mata poduszki do fotela kierowcy ? bo zaświeciła mi się kontrolka i nie gaśnie. Podlece na kompa ale pewnie to będzie mata a w katalogu nie mogę jej zlokalizować.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kierowca nie ma maty, przecież to logiczne że siedzi. Auto samo się nie poprowadzi. Jest tylko mata pasażera i jest wklejona w tapicerkę.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ponieważ nie kupisz jej osobno. Jest wklejona w tapicerkę, nie dostępna osobno.
Opublikowano
Tez mysle ze to moze ne byc mata dlatego ze zaswieciła sie kontrola jak jechalem sam bez pasazera . I teraz caly czas swieci
Opublikowano

Mata występuje.

Chyba że to nie to ale proszę oceńcie sami

http://www.bmwstore.pl/pl/katalog/diagram/65_0663-elem-elektr-poduszki-powietrznej/i47738#part03

Podana od innego modelu bo na szybko nie mogę znaleźć. Jak znajdę to podeślę link.

już znalazłem :D

http://pl.bmwfans.info/parts-catalog/E46-Sedan/Europe/318i-N42/L-N/browse/audio_navigation_electronic_systems/electric_parts_for_airbag nawet nie takie drogie o ile ceny aktualne :roll:

Opublikowano
A sprawdzaliście wtyczki pod siedzeniami? Z tego co widzialem jest tez w siedzeniu kierowcy. Jak nie niech ktos mnie poprawi. u mnie po przesunieciu fotela sie zapala jak skasuje. Wiec jest raczej kłopot z okablowaniem. Pozdr
Opublikowano
U mnie nic nie robilem i siezaswicilo. A w siedzeniu kierowcy nic nie ma. Tylko jdna kostka gdzie przewody ida do napinaczq pasow.