Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Jestem fanem BMW od wielu, wielu lat ale własną bawarkę mam dopiero od niedawna :) Kupiłem BMW 116i E87. Aktualnie jestem na etapie dopieszczania, poprawiania niektórych elementów, dokupowania brakujących zaślepek itp. Coś co mnie bardzo denerwuje to uszkodzone zaczepy(?) czy jakieś inne uszkodzenie, przez które nie trzyma się część pod stacyjką. Czy na samej górze brakuje zaczepu? Czy może brakuje spinki o numerze 07146962323?

Proszę o jakieś sugestie jak to najlepiej naprawić :)

http://i1160.photobucket.com/albums/q486/MacMax/th_Photo%2016.06.2015%2020%2024%2027.jpghttp://i1160.photobucket.com/albums/q486/MacMax/th_Photo%2016.06.2015%2020%2024%2033.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Poszukaj na forum jeden rozbieral deskę...

Ps sprawdź mechaniczne części jak w takim stanie jest żebyś się nie zabił

Opublikowano
Widziałeś żeby w dobrym aucie coś w desce brakowało ?

Tak.Zazwyczaj brakuje wkladu zapalniczki.

MADE IN PRL
Opublikowano

Jasne, że tak. To są delikatne elementy i wiadomo, że w 10 letnim aucie coś było grzebane, naprawiane. Widocznie się urwało. Nie widzę w tym nic dziwnego. Dla mnie dziwne i podejrzane jest jak 10 letnie auto, które jeździ po drogach, całe pracuje jest igłą w której nie ma co robić :roll:

Opublikowano

mam taka zaslepke jak potrzebujesz hehehehehe

Opublikowano

Powiem Wam szczerze, że się na Was zawiodłem :x

Czytam to forum od kilku lat, zawsze znajdowałem ciekawe treści, wiele pomocy i pozytywnych wypowiedzi a ja dzisiaj usłyszałem, że mam samochód sztrucla bo plastikowy element urwał się na desce rozdzielczej... :duh:

Proszę o merytoryczne odpowiedzi - czego brakuje, jak to najlepiej naprawić a nie ocenianie stanu samochodu po jednym mało istotnym elemencie...

PS Na zdjęciu to wygląda gorzej bo po prostu w celach poglądowych to wyjąłem, normalnie w czasie eksploatacji mam to wciśnięte tylko czuję, że brakuje jakiegoś zaczepu.

Opublikowano

mam taka zaslepke jak potrzebujesz hehehehehe

Bardzo smieszne :)

MADE IN PRL
Opublikowano
To czego brakuje możesz obejrzeć na Realoem.com nie wiem czy jest sens zakładać takie proste tematy... Załóż sobie galerie własnego pojazdu i tam wkładaj sprawy drobne