Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Posiadałem uszkodzoną lampę w swoim aucie po kolizji. Kupiłem nową, jednak po zamontowaniu okazało się, że jej stan nie jest bardzo dobry jak opisał sprzedawca. Soczewka w lampie jest chyba wypalona, bo daje strasznie mleczne światło w porównaniu do mojej starej lampy. Ze starej lampy przełożony został cały osprzęt łącznie z żarówkami. Przy zgaszonym reflektorze widać taką jakby mgiełkę na soczewce.

Pytanie, czy da radę przełożyć wnętrze lampy tj. soczewka z mojej starej lampy? W tamtej ułamane były tylko uchwyty i porysowany klosz...?

Proszę o odp, dzięki :)

Opublikowano
Da się. Ale pomysl czy przy okazji nie oddać obu reflektorów do regeneracji (tzn. czyszczenie soczewek i wymiana odbłysników. Gwarantuję że będziesz zadowolony.
Opublikowano
w E90 po odkręceniu śrubek nie wyjmiesz soczewki , bo od środka bedzie ci przeszkadzać maskownica , siłą pourywasz mocowania , a jak maskownica spadnie to juz jej nie zamocujesz, konieczna jest rozklejenie reflektora , lub cięcie puszki ,
Reflektory Samochodowe-SpawaniePlastików
Opublikowano
zajrzałem, zresztą przekładałem sam osprzęt ze starej lampy... Soczewka mocowana jest na śróby 3x torx po odkręceniu ich, powinna wyjść ale jak ktoś wcześniej wspomniał jest ta maskownica, która blokuje... W końcu da się, czy nie ? :) ps. auto przed liftem
Opublikowano
nie , wystarczy wysłać do nas lub przyjechac osobiście ci to zrobimy , zapłacisz mniej niz kupując inna lampe , więc sie nie martw , jak co to pw lub dzwon 518505765

A jaki koszt regeneracji lamp poliftowych?

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D