Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jutro jadę oglądać tą piątkę. Co sądzicie o cenie zakładając, że wszystkie informacje zawarte w ogłoszeniu są prawdziwe? Wyposażenie dość skromne, zatem czy ta cena nie jest zbyt wysoka? Malowana maska i zderzaki. Ostatni zapis w KS z sierpnia 2012 przy przebiegu 84tys. potwierdzony przez ASO Fus.

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-bmw-520d-e61-2008-bezwypadkowy-ID6y6y3x.html

• Moderatorzy
Opublikowano
A czym się przejmować, jest akcja serwisowa.
Opublikowano
Akcji na rozrząd, według ASO w tej e61 nie ma. Natomiast byłem oglądać auto. Lakier sprawdzany miernikiem i wszędzie ok. Jedynie na kielichach wskazywało 200 mikronów. Samochód w środku w dobrym stanie, żadnych przetarć na skórze, plastiki nie łuszczą się, zero rys czy pęknięć. Jedyne co to mocno zabrudzona tapicerka w bagażniku oraz bardzo przetarta i popękana gałka zmiany biegów. Aktualnie wymieniona na nową nieoryginalną. Jazda próbna - nie jestem znawcą, ale zawieszenie ciche, ciągnie równo od dołu, nie ściąga. Chciałem zabrać samochód na przegląd przed zakupowy do Pana Adama z ACS, ale sprzedający nie chce słyszeć o cenie poniżej 47tys. Uważam, że przy tak ubogim wyposażeniu ( brak nawet ksenonów, dokładane czujniki parkowania) to cena powinna oscylować w granicach 40 tys. W związku z tym odpuszczam i szukam innej.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A czym się przejmować, jest akcja serwisowa.

Kruku ta jest z konca roku, co widzimy po nowej navi. Akcja obejmuje wszystko jakos do kwietnia 08...

• Moderatorzy
Opublikowano
Ponoć będzie rozszerzona na nowsze.