Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Mam Iphone 6 i podłączając go do portu USB w moim BMW na ekranie telefonu pojawia się coś w stylu "czy zaufać temu komputerowi" klikam, że tak a potem i tak się nic nie dzieje. Wciskam przycisk CD na idrive i przy USB pisze "nie obsługuje". Czy ktoś ma pomysł jak zmusić nowe Iphony do współpracy? Trzeba zaktualizować oprogramowanie czy coś?

Pozdrawiam

Opublikowano

Wszedłem na tą stronę ale tam nie ma żadnego pliku aktualizacyjnego dla mojego VIN:E554995

Gdzie go można znaleźć?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Opublikowano

chyba do tego co chcesz zrobic musisz doposazyc comboxa.

mi z iphonem 6 i comboxem posylam muzye przez bluetooth, przez kabelek, jednoczesnie obslugiwac HUD i oczywiscie odbierac rozmowy oraz smsy i maile w office. a wiec to raczej kwestia comboxa niz nawigacji bo ot combox definiuje twoje mozliwosci multimedialne a nie CiC. Wszystko zalozone przez kolege Prmaxa z forum z Bimmerupgrades.pl

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie