Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poprawiłem temat

chciałem zapytać jaka jest różnica w module WI-WA-SRA a WI-WA II + SRA ECE i WI-WA II + SRA US?

wiem że to się tyczy spryskiwaczy lamp i intensywnego mycia ale które za co odpowiada?

Pozdrawiam

Opublikowano

wi-wa to moduł starego typu, który był montowany przy nogach kierowcy (początki produkcji), ma inne złącze niż jego następca wi-wa II montowany za schowkiem pasażera

moduł SRA będzie obsługiwał spryski przednich lamp oraz ustawianie interwału wycieraczek

• 1 rok później...
Opublikowano
WI-WA-SRA to stary modul, faktycznie, posiada obsluge spryskiwaczy lamp czy intensywnego mycia szyb... niewazne. Wazny jest ten drugi symbol bo to rarytas. WI-WA II + SRA to modul wycieraczek do e36/z3, z funkcja mycia lamp oraz z funkcja programowania interwalu pierwszego biegu wycieraczek. model US to modul na rynek amerykanski, a ECE na europe. ten US ma koncowke numeru 474 i jest uwazany przez handlarzy i uzytkownikow za RARYTAS, natomiast ECE ma koncowke 473, a co dobre (jeszcze) niewiele osob wie ze ma on takze regulacje 1szego biegu. Ja dzisiaj wyrwalem na allegro taki modul za 59pln hehehe. kupowac poki sie nie zorientuja ze 473 to tez rarytasik :):)