Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tak z ciekawosci, w jakim okresie, przebiegu, jakkolwiek, przycisk ten zaczyna się ścierać?

Kazda sprzedawana ma ten przycisk jak nowy :-)

Opublikowano
Ja mam 265 k i guzik jak nówka. Wydaje mi się że przebieg nie ma tutaj za wiele do rzeczy
BMW ----> Bandżo Może Wszystko
Opublikowano

Dobrze, jakby się wypowiedziala osoba, która posiada auto z przyciskiem start-stop od nowości.

Ktoś, zanim nabył auto od kogos, mogł ten przycisk wymienić.

Temat troche bez sensu podjąłem, bo jakby nie spojrzeć, stan przycisku ma się nijak do stanu zuzycia samochodu

Opublikowano
Auto mam od nowości i ok. 150k km widać było, że już jest troche wytarty, 25-30k km później już całkowicie był wytarty. Raczej nie jest kwestia chemii tylko powiedziałbym, że jak już to partii i roku produkcji. Kupiłem drugi używany w idealnym stanie i pierwsze co to obkleiłem go taką jakby gumową folia/gumą którą sie przykleja na ekrany telefonów. Guzik wygląda idealnie a guma jeszcze powoduje to, że wygląda jakby był lakierowany. Efekt genialny.
  • 8 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przebieg nie jest 100% wyznacznikiem ja robię odcinki po 6km maks 10k codziennie odpalanie i gaszenie.

I widzę po roku takiej jazdy ze zaczynam ścierać ten przycisk. Jak ktoś odpala i jedzie 400km i gasi to przycisk długo będzie ładny :D

• 9 miesięcy temu...
  • 11 miesięcy temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
deske nie... najwyzej trzeba wypiac listwe ozdobna. ona jest na wcisk. trzeba delikatnie zeby nie polamac. przez podwazenie tez powinien pojsc. tylko nie srubokretem itp zeby nie porysowac listwy.
Opublikowano

Tak wystarczy odpiąć listwę w której siedzi ów przycisk. Sam przycisk jest Plug&Play zarówno w preLci jak i w LCI.

Od siebie dodam że aby cieszyć się dobrym wyglądem przycisku można go bardzo łatwo rozebrać i sam dekielek engine start okleić folią przezroczystą -polecam ORACAL (polecam bo użyłem i wiem że jest dobry, ma dobry klej i po długim czasie nie odchodzi)