Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze

Ostatnio oglądałem taki specyfik. Auto sprzedawane jako 335xi a z vin 318d. Sprzedający twierdzi, że auto po przekładce w profesjonalnej firmie w DE, papierów na to brak. Auto wygląda przyzwoicie jak bym nie wiedział, że coś było kombinowane raczej bym nie poznał, no może kolor przedniego wzmocnienia pod maska jest inny niż w oryginale i wklejce z vinem i typem silnika na lewym słupku. Nie wiem czy to nie jakiś szczepan, pokradzieżowe bo ma solar dach a buda z vinu raczej nie ma. pomijam wymianę całego środka na skórę czy też dokładany m-pakiet. W dowodzie rejestracyjnym wbite, że benzyna 3 litry. Z vinu wychodzi 08/2009 a w CAS jest wbite 03/2009 i niby graty czyli silnik, skrzynia, xdrive, zawias jest z marca 2009, podobno. Niezłe puzle, cena okazyjna jak na 335i...

Link do ogłoszenia: http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-x-drive-m-pakiet-lift-f1-bi-xenon-navi-pl-skory-solar-ID6y5Be5.html

Krzysztof

o.O Jak po przekładce? Może to zły VIN jest bo aż nie do wiary. Przecież tutaj wszystko jest wymienione... silnik, skrzynia, navi, fotele itd. Zgadza sie tylko nadwozie oprócz szyberdachu. Poza tym w wersji lci naklejki na pasie nie powinny być krótkie?

Może auto jest Ok tylko papiery już nie? :norty:

Import pojazdów z USA, Kanady, Emiratów.

www.importusa.pl

www.facebook.com/importusa

• Zasłużeni forumowicze
VIN jest ok, sam auto widziałem, jechałem, mam fotke vinu z kielicha. Napisałem, że po przekładce. Przez telefon koleś mówił, że przekładka z 2 litrówki ale nie myślałem, że z diesla :D W sumie ktoś miał fantazję, żeby zrobić taką rzeźbę. Co ciekawsze żadnych błędów ista nie wywala. Wszystko działa, to co jest w wyposażeniu po przekładce dobite do cas'u jako wyposażenie ...
Krzysztof