Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio w serwisie zrobili mi aktualizacje softu. Po aktualizacji nie mogę ustawić kamer /widok z góry/ gdy cofam do tylu. Za każdym razem włącza sie kamera cofania i gdy przełączę na widok z góry wszystko jest ok ale do czasu wyłączenia silnika. System nie pamięta ostatniego ustawienia. Czy u was jest tak samo albo macie jakieś pomysły na konfigurację.

Opublikowano

Niestety w moim aucie jest tak samo.

Zdarza się to czasami i nie stwierdziłem żadnej prawidłowości dlaczego się tak dzieje.

Ja dla odmiany miałem problem z uruchomieniem auta ( auto nie widziało kluczyka ) - teraz ten problem przestał się pojawiać . Wgrywanie nowego oprogramowania jakie przeprowadzał serwis podczas prób usuwania usterki też tego nie zmieniało. Co ciekawe komputer samochodowy nie widział problemu z uruchomieniem auta ( tylko parę razy zasygnalizował to w historii błędów na kilkadziesiąt zdarzeń ) - dopiero nagrane filmy pokazywały że auto nie nie odpala silnika. Cała pozostała elektryka działała poza silnikiem.

Wizyty w serwisie doprowadzały mnie do pasji jak technik stwierdza że nie widzi problemu bo pod serwisem auto uruchamia się prawidłowo.

Problem jak niespodziewanie się pojawił tak też ustąpił. Liczę że na zawsze.

Opublikowano
U mnie jest identycznie jak u kolegów.Zawsze domyślnie jest ustawiona kamera a nie widok z góry.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.