Skocz do zawartości

E60 530D M-PAKIET VIN: WBANC71070B148717 GUBIN

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy przestrzegam przed e60, schrott jakich mało, przejechałem pół polski, żeby zobaczyć to dno i nie powtarzajcie mojego błędu

link:

http://allegro.pl/bmw-530d-2003-xenon-skora-navi-pdc-grz-fot-sedan-i5349709985.html

Auto było dookoła malowane, na tylnich nadkolach i klapie było ponad 2k mikrometrów do blachy, na masce pęka bezbarwny, prawa przednia lampa pęknięta, nie odpala po postoju 10 minutowym, sprzedawca twierdzi, że opony są nowe, a są z 2012 roku, pęknięta obudowa lusterka i wiele przetarć na lakierze.

Fotel wytarty jak na co najmniej 500kkm, a na liczniku śmieszne 195!

Cena jaką uzyskałem to 26 tysięcy, ale i tak uznałem, że to nie jest warte i się nie pomyliłem, piszcie jeśli też to widzieliście.

Z filtrami konkret przegina pały, aż się nienaturalnie błyszczy.

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Oczywiście komisant przez telefon mówił, też że do roboty są tylko klocki i uszczelka pod kolektorem wydechowym, bo "buczy" klocki oczywiście były to wymiany, ale kolektor był już pęknięty o czym sprzedający oczywiście wiedział. Przykro mi tylko, że są ludzie którzy nie zaglądną tutaj i kupią to auto. Każde auto wymaga jakiejś inwestycji, ale to jest wyjątkowo wymagające.

Auto sprzeda się na pewno, tym się nie przejmuj. Każdy musi się nauczyć - najczęściej na własnej skórze - że okazje nie istnieją.

Oby tylko więcej ludzi miało odrobinę chęci, żeby podzielić się wiedzą po oględzinach, tak jak ty w tym wątku. To na duży plus :cool2:

Guciothebest wystarczyło męczyć sprzedawce o zdjęcia bądź skan książki serwisowej zaraz by coś zmyślał że nie może znaleźć itd itp. Pomijam ze po zdjęciach/cenie/przebiegu widać że szrot...

Wystarczyło na start poprosić o kilka zdjęć bez retuszu, skany KS. Dalej weryfikacja przebiegu i dopiero wtedy można jechać. Ty napaliłeś się na mocno wyposażone 530d za 26tyś... Nie ma się co dziwić, bo cena jest super także nawet na forum nie wrzuciłeś, żeby nikt Ci tego nie sprzątnął. Pojechałeś i się nauczyłeś co można sobie kupić za taką kasę. W sumie to ostatnio znajomy też kupił 530d za poniżej 30tyś, z tym że to było e39.

Import pojazdów z USA, Kanady, Emiratów.

www.importusa.pl

www.facebook.com/importusa

Mariusz040 dobrze pisze. Ogólnie sporo ludzi szuka E60 530d chętnie M-pakiet najlepiej na "fulu" + mały przebieg, bezwypadek - a wrzucane są auta za 3dychy. Ale próbować trzeba. Kurde - trochę w stylu Zenka napisałem :mrgreen: