Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zarejestrowałem auto na niemieckiej stronie ConnectedDrive, aby wykupić RTTI, co też zrobiłem płacąc 40 EURza 6 miesięcy. Niestety po jakimś czasie postanowiłem ponownie zarejestrować auto na polskiej stronie tego serwisu, aby w aucie mieć polską wersję pogody, wiadomości itp., a nie niemiecką. Równocześnie z rejestracją auta na polskiej stronie ConnectedDrive, straciłem usługę RTTI i nawet ponowna rejestracja auta na stronie niemieckiej nie przywróciła mi wykupionej usługi RTTI, istnieje tylko możliwość ponownego jej wykupienia. Czy wiecie jak rozwiązać ten problem, tzn. czy można w jakiś sposób uzyskać wznowienie wykupionej usługi RTTI i czy można jakoś używać polskiej wersji serwisu ConnecyedDrive nie tracąc wykupionych usług u Niemców ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dla samochodów z programu PS, które mają wykupione usługi w DE niedziałające w PL - wystarczy skontaktować się z polską infolinią ConnectedDrive, która "przepisze" samochód z usługami DE->PL.

Może w tym wypadku też trzeba skorzystać z tej opcji? Kontaktowałeś się z infolinią ConnectedDrive?

Opublikowano
Dzięki za info, skontaktowałem się mailem z niemiecką infolinią ConnectedDrive z opisem tego problemu, ale odpisali, że chcą rozmawiać telefonicznie, zobaczymy więc co z tego kontaktu wyniknie.
Opublikowano

dziękujemy za zapytanie dotyczące usług BMW Connected Drive.

W odpowiedzi na Pańską dzisiejszą wiadomość informujemy, iż w chwili obecnej nie ma możliwości przeniesienia usług wykupionych w niemieckim sklepie Connected Drive Store na rynek polski.

Jednocześnie informujemy, iż trwają prace mające na celu uruchomienie platformy Connected Drive Store dla Polski.

W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt.

;)

"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle