Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie udało mi sie rozkodowac Vinu , co sądzicie o tym aucie?

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-sprowadzony-100-oryginalny-przebieg-bezwypadkowy-okazja-polecam-ID6y4Mi1.html

edit: nie wiem czy dobrze rozkodowalem

Vehicle information

========================================

VIN: WBANA31020B021307

Type code: NA31

Model: 520I (EUR)

E-F-R series: E60

Series: 5

Type: LIM

Steering: LL

Doors: 4

Engine: M54

Displacement: 2.20

Power: 125 (170 hp)

Drive: HECK

Transmission: MECH

Paint code: 317 - ORIENTBLAU METALLIC

Upholstery code: ABAT - STOFF EDWARD/ANT

Prod.date: 2004-04-20

S1CA SELECTION COP RELEVANT VEHICLES

S2RA BMW alloy wheel, trapezoid style 134

S8SA Navigation access request,country-spec.

S8SB Telematics access request,country-spec.

S8SC Telematics access request,country-spec.

S8SP Control unit CO2

S216 HYDRO STEERING-SERVOTRONIC

S320 Deleted, model lettering

S403 Glass roof, electrical

S423 Floor mats, velours

S428 Warning triangle and first aid kit

S431 Interior rear-view mirror with auto dip

S441 Smoker package

S465 Through-loading system

S494 Seat heating driver/passenger

S502 Headlight cleaning system

S508 Park Distance Control (PDC)

S522 Xenon Light

S524 Adaptive Headlights

S534 Automatic air conditioning

S540 Cruise control

S548 Kilometre speedo

S606 Navigation system Business

S644 Preparation f mobile phone w Bluetooth

S698 Area-Code 2 for DVD

S785 White direction indicator lights

L801 NATIONAL VERSION GERMANY

S851 Language version German

S863 Dealer List Europe

S879 Operating instructions German

S915 Omission of outer-skin preservation

S969 Navi DVD to be requested at shipping

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przebieg śmieszny,trzeba dodać jeszcze stówkę minimum.Auto tanie albo z powodu dużego przebiegu albo coś jest jeszcze.Jak jest daleko to ja bym nie jechał.
Opublikowano
niestety mam sporo km do tego auta wiec jak jechac to wiadomo ze brac a przez telefon i tak wszystkiego sie nie dowiem..

Dlaczego wiadomo że brać? Pojezdzić, popatrzeć, ocenić, ale przecież wtedy nie byłoby tanio :lol:

Opublikowano
My do samochodu mamy 20 km :) Możemy dokonać oględzin pojazdu, zgodnie z naszymi pakietami. Oczywiście z należytą zniżką, jako forumowiczowi :) Jeżeli jesteś zainteresowany to PRIV, bo nie chcemy się tu nielegalnie reklamować.

Strona internetowa : http://www.moto-check.pl

Kontakt : [email protected]

Tel : 511-105-106, 506-105-106

Na hasło "BMW KLUB" - 15% zniżki, na każdą usługę :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
My do samochodu mamy 20 km :)

A skąd to Towarzysze jesteście?

Opublikowano
Przebieg śmieszny,trzeba dodać jeszcze stówkę minimum.Auto tanie albo z powodu dużego przebiegu albo coś jest jeszcze.Jak jest daleko to ja bym nie jechał.

skad pewnosc ze musi miec wiecej km?

Opublikowano

Nie ma pewności, ale okazji też nie ma...

...zbyt dużo i choć się zdarzają, to doświadczenie uczy, że bardzo rzadko. Na takiej tapicerce równie dobrze może mieć 350.000. Z drugiej strony reflektory nie są sczerniałe, więc teoretycznie jest szansa na ten przebieg, tym niemniej generalnie zgadzam się z przedmówcami co do podejrzanie niskiej ceny.

Opublikowano

skad pewnosc ze musi miec wiecej km?

A choćby stąd, że wczesniej w ogłoszeniu miało juz 255tys i przypuszczam, że i tak juz było po korekcie

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:fUiBaNiG8KcJ:en.otomoto.pl/bmw-520-xenon-2-pdc-szyberdach-oplzcony-C36506984.html+&cd=2&hl=pl&ct=clnk&gl=pl&client=opera

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:8b-B5negbBgJ:en.otomoto.pl/bmw-520-xenon-2-pdc-szyberdach-polecam-C36506984.html+&cd=1&hl=pl&ct=clnk&gl=pl&client=opera

Opublikowano
Mało powiedziane. Ale wiara kupuje " okazje " u handlarzy którzy uprzednio nabyli auto z jakiegoś kebab platzu. Wiadomo nie wrzucamy wszystkich do jednego wora, są naprawde uczciwi " sprowadzacze " ale u nich auto odpowiednio kosztuje. Ostatnio gdzieś w sieci oglądałem raportarz. Facet - jeden z tych " uczciwszych " opowiadał ze kiedyś przebiegów nie cofał, teraz musi bo konkurencja go zeżre. Bo przecież Kowalski poleci do autohausu gdzie kupi auto taniej, *uj ze cofane, srane, malowane. Byle taniej.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie ma pewności, ale okazji też nie ma...

...zbyt dużo i choć się zdarzają, to doświadczenie uczy, że bardzo rzadko. Na takiej tapicerce równie dobrze może mieć 350.000. Z drugiej strony reflektory nie są sczerniałe, więc teoretycznie jest szansa na ten przebieg, tym niemniej generalnie zgadzam się z przedmówcami co do podejrzanie niskiej ceny.

A od czego reflektory czernieją? Bo chyba nie od przebiegu...

Opublikowano
To rzuć okiem na taryfy w Austrii czy DE (bo u nas jest za duża fluktuacja :lol: ). Głównie Merce, ale zdarzają się i BMW. Z przebiegami 600 czy 800 tys. wyglądają jak po tuningu. A czernieją z różnych powodów - od słońca, od żarówek, chemii, od nalotu (osadu) wewnątrz... Niedawno było tu gdzieś na forum o Niemcu, który zrobił na E39 milion kilometrów. Światła wyglądały tragiczne.