Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy port USB w podlokietniku oprocz wgrania softu i navi oraz ladowania iphona do czegos sluzy. Chcialem obejrzec film z pendriva i d..a. Czy muze mozna sluchac w postaci mp3?

Czy mozna port jakos odblokowac zeby byl bardziej pozyteczny?

Chcialem polaczyc poprzez ten port iphona a dokladnie aplikacje BMW Connected Drive. Mam wbudowany modul z karta SIM ale niestety nie mam wykupionej opcji 6NR czyli BMW Apss. Czy tak jak navi jest mozliwosc uruchomienia/aktualizacji tej opcji oraz wielu innych z pakietu Connected drive nie angazujac sie w chore ceny z ASO?

Jak do tej pory nie ma rowniez mozliwosci wykupienia tej opcji i innych bo nie istnieje jeszcze Connected Drive Store Polska. Jest niemiecki i usa ale naszego nie ma. Zapowiadaja od dwoch lat i na tym sie konczy. Da sie cos z tym zrobic?

Opublikowano
Ja nie uzywam usb ,slucham radia przez BT wykorzystujac Connected Drive w iphone (i nawet moge wybrac polskie stacje) :D
Opublikowano

Niestety muzy z pena nie ma ale jest mozliwosc wgrania jej z pena na twardziela i z niego odtwarzania. Trzeba zapisac sobie ulubione kawalki i po prostu je wgrac. Taka muza. Problem tylko w tym ze zostaja zapisane alfabetycznie i trzeba je wyszukiwac. Najlepiej dodac od razu do ulubionych.

Macie jakis kontakt dontuch sprytnych facetow od opcjii CD?

Opublikowano
Ale nie mozesz odtwarzac od razu z usb tylko musisz skopiowac muze na twardy dysk? Jak nie to gdzie w menu to zalaczasz?
Opublikowano
Wystarczy wybrac USB device jako zrodlo dzwieku