Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie, jeżeli miejsce w którym chcę dodać posta jest mało odpowiednie, proszę o przeniesienie, wydaje mi się, że jednak najbardziej pasujące, pisze zapytanie czy któryś z kolegów na forum z województwa podlaskiego, najlepiej z Białegostoku lub bliskich okolic, posiada polerkę do lakieru, i byłby tak dobry i udostępnił na jeden dzień celem odświeżenia lakieru? Może też być wspólna praca, robimy Twoje auto, moje. Proszę o informację.
Opublikowano
Cześć, czytając wiele wypowiedzi właśnie nie kupowałem takiej taniej maszyny, ze względu ,że ludzie odradzają ponieważ takim sprzętem ciężko pracować, jeżeli w ogóle da się osiągnąć zamierzony cel, chciałbym przelecieć moje trzy BMW, które nigdy takiego zabiegu nie widziały, pastami Menzerna 400, 2500, 4000, taka tania maszyna, jednym padem może rozwiązać mój problem?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Zgadzam się z kolegą powyżej. Poza K2 można jeszcze pomyśleć nad Graphite, bardzo fajna maszyna o której sporo jest napisane na forum kosmetykaaut. Oczywiście nie ma co jej równać ze sprzętami, których cena jest 5+ razy wyższa, ale na 30-40h pracy rocznie na spokojnie wystarczy. Pady masz zawsze dedykowane do past.

Import pojazdów z USA, Kanady, Emiratów.

www.importusa.pl

www.facebook.com/importusa

• Członkowie klubu
Opublikowano
oddaj wszystkie auta + motor do jakiegos auto detailingu u siebie w mieście wynegocjuj cenę za 4 pojazdy...
sprzedam Cobb access port v3 pod silnik N55