Skocz do zawartości

Seat Leon 1.9 vs e46 320d

Mariuszpol

Rekomendowane odpowiedzi

Stanisława leon objechał to teraz bedzie szedl w zaparte ze leon szybszy

nie bierze pod uwage ze jego srebrna strzała moze nie miec mocy, albo kierownik du pa

najpewniej to i to ;)

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Co do wgl za prównianie. Porównywać takiej klasy auto do takiego czegoś... porażka umysłowa.. :cool2:

Gościu strzel sobie w łeb, albo pociągnij brana o ściane. Jak się tak nudzisz. To pewnie ten sztaszek z iq planktona.

• Zasłużeni forumowicze
Co do wgl za prównianie. Porównywać takiej klasy auto do takiego czegoś... porażka umysłowa.. :cool2:

Pisząc takie teksty też nie świecisz inteligencją .

Klasa nie klasa - jest duży wysyp e46 i leonów w top sporcie - leon zawsze był tani a e46 okazje w PL tez tanie to jest co porównywać jeśli chodzi o same Vs jeśli któryś jest po programie.

Co do reszty to leon porażka, wiem bo miałem.

Mnie natomiast na prostej skillowała ibiza 6L tzn. nie mogłem jej uciec - nie wiem jaka wersja silnikowa, zderzak tylny miała jak cupra ale czy była cuprą - nie wiem.

Na pewno zdrowo podkręcona.

Za to na łukach i zakrętach ją zawstydziłem bo dostawała w dupę od ciężkiego kombi.

• Moderatorzy
Klasa nie klasa - jest duży wysyp e46 i leonów w top sporcie - leon zawsze był tani a e46 okazje w PL tez tanie to jest co porównywać jeśli chodzi o same Vs jeśli któryś jest po programie.

Co do reszty to leon porażka, wiem bo miałem.

Mnie natomiast na prostej skillowała ibiza 6L tzn. nie mogłem jej uciec - nie wiem jaka wersja silnikowa, zderzak tylny miała jak cupra ale czy była cuprą - nie wiem.

Na pewno zdrowo podkręcona.

Za to na łukach i zakrętach ją zawstydziłem bo dostawała w dupę od ciężkiego kombi.

Mialem ibizke 6L 130@160km, 400nm, e46 320d seryjnie nie miało szans żadnych. Ale to była jedyna zaleta tej mydelniczki :D