Skocz do zawartości

zamiana podłókietnika

Buba28

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Mam pytanie odnośnie podłokietnika w poliftowej 530-ce mianowicie mam podłokietnik przesuwany z miejscem na telefon a chciałbym go zamienić na przesuwany ze schowkiem. Czy jest taka możliwość .za odpowiedź z góry dziękuje.

W e38 był przesuwany ze schowkiem.

Oraz w E39 przed liftem :norty:

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.

• Zasłużeni forumowicze

Mam przedliftowy ze schowkiem, ale on nie jest przesuwany.

Mam też poliftowy przesuwany, ale ten znowu się nie otwiera, i nie ma schowka.

Jak masz coś innego, to wrzuć fotkę, bo ja z inną kombinacją się jeszcze nie spotkałem :wink:

Oraz w E39 przed liftem :norty:

Zgadza się,mialem zwykly podlokietnik w moim przedlifcie (tzn.ze schowkiem i nieprzesuwny),wlaśnie zamontowalem przesuwny-pasuje p&p-i teraz jest przesuwny ze schowkiem :cool2:

http://images75.fotosik.pl/97/7ea837af20c745c4.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Shadow, wygląda dokładnie tak samo, schowek taki sam, tylko ma szynę do przesuwania zamontowaną.

Mam przedliftowy ze schowkiem, ale on nie jest przesuwany.

Mam też poliftowy przesuwany, ale ten znowu się nie otwiera, i nie ma schowka.

Musisz kupić sam podlokietnik przesuwany z przedlifta,wymieniasz w 10min,schowka nie ruszasz.

Tu masz taki przykladowy przesuwny:

http://allegro.pl/bmw-e39-wysuwany-czarny-podlokietnik-z-miseczka-i5281600337.html

Na zdjęciu widać otwory na śruby mocujące (wszystko ladnie pasuje)-podlokietnik przesuwa się po tej plycie i podnosi się wraz z nią-tak,jak zwykly podlokietnik.

http://images75.fotosik.pl/97/7ea837af20c745c4.jpg

Dokładanie podłokietnik, można wymienić bez problemu i nie ma na to reguły, że w przed liftach tylko sztywne lub na odwrót. Ja mam przed lifta i posiadam właśnie ten przesuwny, znajomy ma przed lifta niestety podłokietnik ma na stałe
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.

• 2 tygodnie później...

Witam ponawiam pytanie czy podłokietnik przedliftowy przesuwany ze schowkiem będzie mi pasować do e39 poliftowej?

ponieważ mam zamontowany podłokietnik z fonem a chciałbym bez fona czyli pełny przesuwany a że posiadam dodatkowy podłokietnik pełny przesuwany ze schowkiem no i nie wiem czy będzie pasował?