Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

oglądał już ktoś tego szatana lub kojarzy auto?

http://otomoto.pl/oferta/bmw-e46-coupe-320ci-170ps-ID6y3JkZ.html

Data for vehicle identification number: WBABN11020JV49849

Model description: 320CI

Market: Europa

Type: BN11

E-Code: E46 (2)

Chassis: Coupé

Steering: links

Doors: 2

Engine: M54 - 2,20l (125kW)

Drive: Heckantrieb

Transmission: manuell

Body Color: Hellrot (314)

Upholstery: Stoff Flock Raute/anthrazit (E3AT)

Production date: 04.05.2001

Assembled in: Regensburg

Code Serienausstattung Standard Equipment

S255A

Sport-Lederlenkrad Airbag Sports leather steering wheel

S520A

Nebelscheinwerfer Fog lights

S548A

Kilometertacho Kilometer-calibrated speedometer

S550A

Bordcomputer On-board computer

S832A

Batterie im Kofferraum Battery in luggage compartment

S851A

Sprachversion deutsch Language version German

Code Sonderausstattung Optional Equipment

S210A

Dynamische-Stabilitäts-Control Dynamic stability control

S428A

Warndreieck und Verbandstasche Warning triangle and first aid kit

S434A

Interieurleisten Interior trim finishers

S534A

Klimaautomatik Automatic air conditioning

S660A

Radio BMW Reverse (C42) Radio BMW Reverse (C42)

L801A

Länderausführung Deutschland National Version Germany

S863A

Händlerverzeichnis Europa Retailer Directory Europe

S879A

Bordliteratur deutsch On-board vehicle literature German

S915A

Entfall Aussenhautkonservierung Delete clear coat

Z rozmowy wynika, że jest rdza na rantach nadkoli z przodu, dolne krawędzie drzwi, właściciel doposażył auto w radio-cd i multifunkcję.

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Opublikowano
Wiem, ogólnie potrzebuję czegoś do przejeżdżenia pół roku. Właściciel b. dokładnie opowiadał o rdzy, a na forum wrzucam, bo może ktoś zna/kojarzy ten wóz :cool2:

A-Z

536 - 802 - 804

Opublikowano

Rekord cenowy coupe :mad2:

Jak chcesz cis na pół roku i nie wtopic to kup cos normalnego np 316 w tej cenie i sedan sprzedaz to pozniej bez problemu

A nie najtańsza coupe z allegro .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Jak chcesz cis na pół roku i nie wtopic to kup cos normalnego np 316 w tej cenie i sedan sprzedaz to pozniej bez problemu

Zenek, Twoich komentarzy to z zasady miałem nie poruszać, aczkolwiek, jak sądzisz, ile ma kosztować 14-letnie auto z rdzą na rantach nadkoli i dołach drzwi? Abstrahując oczywiście od faktu, że to 3 coupe w niezłej benzynie i konfiguracji :roll:

Daleko nie mam, wpadnę tam za tydzień i zdam relację, co to za rodzynek.

A-Z

536 - 802 - 804

Opublikowano
Zenek moderowane co ty piszesz przecież za pół roku sprzeda sie tylko 330 ci bezwypadkowe a takie mozna tylko kupić u ciebie w rudzie śląskiej. Nie wsadzaj goscia na mine bo z 316 zostanie do końca jej dni w pokrzywach
Opublikowano

Zenek, Twoich komentarzy to z zasady miałem nie poruszać, aczkolwiek, jak sądzisz, ile ma kosztować 14-letnie auto z rdzą na rantach nadkoli i dołach drzwi? Abstrahując oczywiście od faktu, że to 3 coupe w niezłej benzynie i konfiguracji :roll:

Daleko nie mam, wpadnę tam za tydzień i zdam relację, co to za rodzynek.

jesteśmy nie stać Cie na zadbane 14 letnie auto :cry2: dlatego piszesz takie bzdury ,kup go sobie i ciesz sie :cool2:

Wpadnij tam w Lato :mrgreen: po co za tydzien moze zejdzie z ceny

Następna okazja zniknie z allegro :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Panie Zenonie, ja rozumiem, że musi być promocja dobrych i zadbanych Beemek na sprzedaż, ale nie musisz aż tak nachalnie :) Nie jestem jedną z osób, które muszą mieć za wszelką cenę auto do lansu, które technicznie jest wrakiem, a wątek założyłem przede wszystkim po to, aby MOŻE wypowiedział się ktoś, kto ją zna i oszczędził mi 150 km jazdy. Generalnie szukam E46 do 16-17 tysięcy, niekoniecznie coupe, w promieniu 100km od Wrocławia. Wyczerpując temat: wiem, jakie są ceny za b. zadbane i porządne 3 coupe :cool2:

A-Z

536 - 802 - 804

Opublikowano
A ja chce ci zaoszczędzić straty pieniędzy moze ty tego nie widzisz a szkoda ,przeciez za 15 tys mozna kupic cos innego lepszego ? Ktore bedzie cieszyło a nie dręczyło .
Opublikowano
Panie Zenonie, ja rozumiem, że musi być promocja dobrych i zadbanych Beemek na sprzedaż, ale nie musisz aż tak nachalnie :) Nie jestem jedną z osób, które muszą mieć za wszelką cenę auto do lansu, które technicznie jest wrakiem, a wątek założyłem przede wszystkim po to, aby MOŻE wypowiedział się ktoś, kto ją zna i oszczędził mi 150 km jazdy. Generalnie szukam E46 do 16-17 tysięcy, niekoniecznie coupe, w promieniu 100km od Wrocławia. Wyczerpując temat: wiem, jakie są ceny za b. zadbane i porządne 3 coupe :cool2:

Ja bym się w ogóle nigdzie nie ruszał. Nawet gdyby auto przyprowadzono pod miejce zamieszkania. Musiałbym wyjść z domu :mrgreen:

Teraz bez internetu, ludzie są bezradni jak ślepe kocięta.

Opublikowano

Ja bym się w ogóle nigdzie nie ruszał. Nawet gdyby auto przyprowadzono pod miejce zamieszkania. Musiałbym wyjść z domu :mrgreen:

Teraz bez internetu, ludzie są bezradni jak ślepe kocięta.

Hah, trochę racji w tym jest. Te magiczne blachy DB. Jak to ujął mój znajomy: "wolałbym leczyć kaca, niż tam jechać".

A-Z

536 - 802 - 804